2777
2789

یه مدته هی تو فکرشم که یه مغازه اجاره کنم لباسِ زیرِ زنانه و این جور چیزا بفروشم،،به لوازمِ آرایشی هم فکر کردم ولی می ترسم نخرن بمونن رو دستم،،این حداقل تاریخ مصرف نداره و فاسد و خراب نمی شه،،به نظرتون سود داره یا نه؟؟دور و اطرافتون کسی رو نمی شناسین کارش این باشه؟؟

یه ترسی تو دلمه با این که چند ساله شاغلم نمی دونم از فروشندگی چرا می ترسم!!🥴🥴

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

منم همین قصد و دارم لایک کن بیام بخونم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…🖤🌱
منم همین قصد و دارم لایک کن بیام بخونم

نمی گه کسی ک.🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@عقرب_زیر_قالی_۷۷    

تاپیک رو قفل کرد نشد جواب بدم،،به خدا تو اون تاپیکت نگفتم خدای نکرده باهوش نیستی،،گفتم لابد یه جای کارت می لنگیده تو این ۷ سال،،جدا از هوش و پشت کار مهم اینه چم و خم راهش رو بلد باشی،،منظورم این نبود باهوش نبودی پس کارت می لنگیده!!

هوش اصلاً عامل اصلی و تعیین کننده ی کنکور نیست ک،،که من بیام بگم تو اگه به هدفت نرسیدی پس حتماً باهوش نبودی،،خیلیا باهوشن ولی تو کنکور موفق نمی شن،،من منظورم این بود که چم و خمش رو باید یاد می گرفتی،،طرف می بینی هوشش آنچنانی نیست ولی به قدری مهارت تست زنیش قویه که از اون باهوشه جلوتره،،من منظورم به خدا همون مهارت تست زنی و مرور و اینا بود،،بعد از شرایطت گفتی بهت حق دادم،،بازم جای تحسین داری.🌷🌷ازم ناراحت نشو به جان مادرم منظور بدی نداشتم و نخواستم ناراحتت کنم،،اگه بد منظورم رو رسوندم ببخشید.

ناراحت نشدم که آخه چون منو میشناختی تعجب کردم

من تو اون تاپیکت که برای کنکور زدی شناختمت،،قبلش اصلاً نمی شناختمت،،ا‌ون حرف رو گفتم بعد دیدم با بقیه ی کاربرا راجب شرایطت حرف زده بودی و اون موقع گفتم حق داره!!ولی شخصیتت رو دوست دارم از اونایی که در عین سادگی و بدون ریا و تظاهر به خوب بودن مهربونن.😘😘