سلام من رشته مراقبت و زیبایی پوست و مو میخونم و کارشناسش هستم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم و محصولاتش رو هم خودم دارم و یا اگر محصول خاصی مد نظرتون باشه واسه مشکلات پوستی دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای ریزش مو چیکار کنم؟ من موهام خیلی پرپشت بود ولی الان خیلی کم حجم شده. طوریه که دست میزنم تو موهام میریزه. هر دوره ای که زینک و آهن مصرف میکنم ریزشش هم میشه ولی باز دوباره همین میشه.
و اینکه خیلی زود چرب میشه. مثلا نصف روز بعد از حموم ریشه موهام چرب میشه. چیکار میتونم بکنم؟
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
ی سوال دیگه هم دارم زیر چشام سیاهه گود نیس کرم یا چیزی هست ک بزنم روشن بشه؟
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)