2777
2789

سلام من رشته مراقبت و زیبایی پوست و مو میخونم و کارشناسش هستم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم و محصولاتش رو هم خودم دارم و یا اگر محصول خاصی مد نظرتون باشه واسه مشکلات پوستی دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ریزش مو چیکار کنم؟ من موهام خیلی پرپشت بود ولی الان خیلی کم حجم شده. طوریه که دست میزنم تو موهام میریزه. هر دوره ای که زینک و آهن مصرف میکنم ریزشش هم میشه ولی باز دوباره همین میشه.

و اینکه خیلی زود چرب میشه. مثلا نصف روز بعد از حموم ریشه موهام چرب میشه. چیکار میتونم بکنم؟

آرنجم سیاهه چیکار کنم😣

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

برای ریزش مو چیکار کنم؟ من موهام خیلی پرپشت بود ولی الان خیلی کم حجم شده. طوریه که دست میزنم تو موها ...

شامپو ریزش مو اویدرم که جلد صورتیش و مخصوص تموم الگو های ریزش مو هست 

اسپری محلول وچه ترکیبات خوبی داره و ریزش مو و کلا درمان می‌کنه و موی جدید در میاد 

و قرص رجوا درمکس دوماه مدام 

اینا کاملا جوابتو میدن 

خواستی خودم دارم 

نخواستی هم خودت بخر عالیه 

کرم روشن کننده ژیناژن جوابتو میده 

مرسی😍

ی سوال دیگه هم دارم زیر چشام سیاهه گود نیس کرم یا چیزی هست ک بزنم روشن بشه؟

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

عزیزم واسه درمان لکه هایی که دیگه رنگدانه تولید نمیکنه چه باید کرد ؟؟؟ لک سفید که افتاده زیر چشم؟ ...

اره کارهای کلینیکی دیگه باید جواب بدبعذشم استفاده از دورچشم من بالانس رو پیشنهاد میدم که بالاترینه و انگلیسیه