2777
2789
عنوان

سوال در مورد این سرماخوردگی جدید

2839 بازدید | 75 پست

آیا شما هم چند روز خوب شدین و دوباره علائمتون برگشته ؟ آبریزش بینی ، سرفه ، خستگی ؟؟؟،

مگه میشه به فاصله ده روز دوباره با همون علائم سرما خوردگی گرفت ؟ 

اره من الان تو همین حالتم

اصلا خوب نمیشم

خسته شدم🤦🏻‍♀️

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت بهش . هر بار یه مدله . من از ساعت ۳ بعد از ظهر از بدن درد و ضعف و سردرد نتونستم تکون بخورم‌ . به بچه ام هم درست نرسیدم 

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم

داروها رو کامل ادامه ندید ویروس ساکت میشه ولی از،بین نمیره 

مایعات خیلی زیاد و مصرف میوه و پیاز خوده پنی،سیلین ه 

هم توی سوپ بریز هم یه کوچولوسو خرد کن بزار روی اوپن خونه ضدعفونی کنه فضا رو

خودم روزی یکبار اسپند دود میکنم 

کاربر سال۹۷م

ویروسه گلم

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
آخه علائم پسرم کاملا قطع شده بود دو سه روز ، باز امروز سرفه و آبریزش بینی ، دیگه خل شدم . 

خوب نمیشه تا دو یا سه هفته 

من خودم پارسال گرفتم باورتون میشه روز ۱۴ ام مث روز دوم سوم حتا بدتر بودم 

فقط استراحت و مایعات و تغذیه مناسب 

ان شالله گل پسرتم زودتر خوب بشه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
آخه علائم پسرم کاملا قطع شده بود دو سه روز ، باز امروز سرفه و آبریزش بینی ، دیگه خل شدم . 

وای انتی بیوتیک دخترم یکشنبه پیش تموم شد باز دوباره امروز مریض شده خودمم داغونم از بدن درد

خدایا عزیزانم رو حفظ کن 
والله همه داروهاش رو هم تموم کرد . حداقل یک هفته خوب نبود . 

بدن ضعیف شده فقط برس بهش 

من خودم قرص جوشان خریدم روز درمیون میخوردم خیلی بهترشدم البته اگه بچه نوزاد و کم طن و ساله حتما پیگیری کن متخصص خوب ببر 

تکرارسرماخوردگی یعنی پایین اومدن مقاومت و ایمنی  بدن 

کاربر سال۹۷م