2777
2789

الان یه لحظه نشستم با خودم فکر کردم راجب زندگیم و ارتباط با اطرافیانم ،و یه نگاه کلی به زندگیم کردم احساس میکنم من همیشه سعی دارم محبت و توجه رو از بقیه گدایی کنم ،انسان مهرطلبی هستم انگار ،و این موضوع ارزشم رو پایین اورده ،نه اینکه به بقیه پیله کنم اما از افراد نزدیک زندگیم انتظار توجه و محبت دارم و خب وقتی هیچ توجه و محبتی دریافت نمیکنم  این به روحیه م ضربه میزنه و هی دلم میشکنه ،اونم خیلی عمیق ،راهی هست برا درمانش ؟چطوری انتظارم رو از بقیه ادما کم کنم؟

برا اینکه یکم محبت دریافت کنم همیشه سعی میکنم ادم خوبی بنظر بیام 

وقتی تو زندگی حمایت عاطفی از طرف کسی نداشته باشیم چطور این خلا رو پر کنیم؟اصلا اینکه از بقیه انتطار داشته باشیم کار بدیه؟

کسی هست مثل من بوده باشه و بعد خوب بشه؟

دلتو سنگ‌کن

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چطوری اخه

عیب هاشونو بزرگ کن واسه خودت

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
همه ی انسان ها نیاز عاطفی دارن ی چیز طبیعیه.اگه خیلی اذیتت میکنه از راه درست کنترلش کن بزن نت کلی ر ...

میخونم، و وارد رابطه شدم اینقد سر هرچیزی کوتاه میام که طرف فک میکنه اسکلم یا انسان با ارزشی نیستم که هی با حرفاش خوردم میکنه و کوچیکم میکنه و منم که بخاطر مهرطلب بودنم همیشه سعی دارم خوب بنظر بیام نمیتونم خوب با طرف برخورد جدی داشته باشم و تو رابطه هم کسی که ضربه میخوره احساس میکنم خودمم 

میخونم، و وارد رابطه شدم اینقد سر هرچیزی کوتاه میام که طرف فک میکنه اسکلم یا انسان با ارزشی نیستم که ...

تنها کسی ک میتونه کمکت کنه خودتی!

سعی کن اصلاح کنی.(مهرطلب بودنت و کمبود عزت نفس)

تا وقتی برای خودت ارزش قائل نباشی کسی برات ارزش قائل نیس.

اگه هم رابطت بی هدفه و بهت آسیب میرسونه تمومش کن میدونم سخته اما شدنیه.

موفق باشی⁦❤️⁩

تنها کسی ک میتونه کمکت کنه خودتی! سعی کن اصلاح کنی.(مهرطلب بودنت و کمبود عزت نفس)  تا وقتی بر ...

بارها خواستم تموم کنم ولی اون قبول نکرد،

سعی خودم رو میکنم اصلاح کنم ولی با یه اتفاق کوچیک همه چی نابود میشه همه تلاشام 

بارها خواستم تموم کنم ولی اون قبول نکرد، سعی خودم رو میکنم اصلاح کنم ولی با یه اتفاق کوچیک همه چی ن ...

کاملا معلومه شما رو گذاشته تو آب نمک.

اگه امکانش هست با مشاور حرف بزن شاید بتونه کمکت کنه

مشکل از عزت نفسه

اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی رو دانلود کن و دوره های رایگانشو گوش کن

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما