2777
2789

عزیزم صابون جوش رو بدتر میکنه مخصوصاصابون گوگرد پوستو خیلی خشک میکنه و برای جوش بده یوقتا هم مجبوری کرم بزنی که اونم برای جوش بده

برای جوش فقط پاکسازی کبد خوبه ینی یه عمر از جوش راحت میشی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای جوش دوره نوجوانی چی خوبه؟ پامسازی کبد چیه؟

جوش نوجوانی از استرسه عزیزم سعی کن چیزایی که برات استرس ایجاد میکنه رو نادیده بگیری یا مشکلتو حل کنی

پاکسازی کبد یعنی بری پیش دکتر طب سنتی، که حتما مدرک پزشکی داشته باشه و مدرک طب سنتی،، بعد یه دوره ۳ماهه بهت خاکشیر و ترنجبین و تخم شربتی و اسفرزه اینا میده گوارشت خوب کار میکنه و کبدت تمیز میشه

اکثر مشکلات پوستی مخصوصا جوش و لک پوستی از کبده

غذاهای چرب و سرخ کردنی رو هم باید کم کنی، شیرینیجات همینطور کلا تغذیه ت سالم بشه پوست سالمی هم داری

اگرم دکتر نمیری روزانه یه قاشق مرباخوری اسفرزه بریز توی یه بطری آب و همونروز بخور

مصرف زیاد اب برای پوست خوبه وتوی نت هم سرچ کن خود اسفرزه به دفع چربی کمک میکنه برای گوارش هم خوبه

کلا جوش منشا درونی داره دیگه از درون اکی کنی جوش نمیزنی

یعنی اونیکه میگن جوش جوانی از اون نیست؟

معمولاً فاکتورهایی که احتمال ظهور جوش های دوران بلوغ را افزایش می‌دهند، عبارت‌اند از:

داشتن سابقه خانوادگی بروز جوش های دوران بلوغ در یکی از والدین

استفاده از شوینده‌های صورت بسیار اسیدی یا قلیایی که باعث خشک شدن بیش‌ازحد پوست می‌شوند.

استفاده مداوم از اسکراب صورت، مواد قابض و ماسک‌های پاک‌کننده صورت

لمس و دست‌کاری جوش های اولیه

قرار گرفتن زیاد در معرض آفتاب بدون ضد آفتاب

مصرف زیاد لوازم آرایشی و بهداشتی غیر کومدوژنیک و حاوی چربی زیاد

عدم توجه به اصطکاک یا فشار ناشی از تلفن همراه، کلاه ایمنی، یقه‌های تنگ (محرک جوش گردن) و کوله‌پشتی (محرک جوش کمر در بلوغ) بر روی پوست نواحی مختلف بدن

تغذیه نامناسب و سرشار از غذای چرب و شیرین

سطح بالای هورمون تستوسترون در پسران و ابتلا به سندرم تخمدان پلی‌کیستیک در دختران

بنابراین اگر می‌خواهید از ظهور و گسترش جوش های دوران بلوغ خود پیشگیری کنید، باید فاکتورهای خطر ذکر شده را کنترل کنید. بهتر است بدانید که دو بار در روز شستشوی صورت با شوینده‌های ضد جوش ملایم به‌خصوص قبل از خواب شبانه و بعد مصرف لوازم آرایشی کافی است. در مورد اسکراب پوست نیز لازم است فقط یکبار در هفته این کار را انجام دهید.

https://www.paziresh24.com/blog/17369/%D8%AC%D9%88%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%84%D9%88%D8%BA/

این لینکشه عزیزم توی گوگل سرچ کردم اورد، اخرش هم چندتا راهکار گفته مثل آلوئه ورا

منمزدم الوئهورا خوبه جوابه، ولی همون اسفرزه هم بخور من جواب گرفتم