لول آدما نه به گوشی دستشونه نه به ماشین زیر پاشونه و نه به لباس های مارکشونه لول آدما به صحبت کردنشون به شعور و شخصیت شون ادب و احترام و رفتار اوناست آدم اول باید خودش گرون باشه بعد وسایلش.جالبه نه؟؟؟ ههه آدم های بی پول از این جملات زیبا زیاد بلدن وقتی پول نداشته باشی همه چی برات بی معنی میشه 😁😉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه اگرم برم خونه مادرم دق میکنم نمیتونم به همسرم سر بزنم. اون هم ازونور غر میزنه درک نمیکنه من تو ج ...
انشالله هرچه سریعتر همسرتون سلامتی شو بدست بیاره شما هم زیاد سخت نگیرید به خودتون .احتمالا همسرتون هم همین توقع رو از شما دارن که در این شرایط بیشتر درکش کنی
لول آدما نه به گوشی دستشونه نه به ماشین زیر پاشونه و نه به لباس های مارکشونه لول آدما به صحبت کردنشون به شعور و شخصیت شون ادب و احترام و رفتار اوناست آدم اول باید خودش گرون باشه بعد وسایلش.جالبه نه؟؟؟ ههه آدم های بی پول از این جملات زیبا زیاد بلدن وقتی پول نداشته باشی همه چی برات بی معنی میشه 😁😉