2777
2789
عنوان

بچم فقط ده روزشه و من کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 48 پست
بعضیا طب سنتی بردن، یه خراش کوچیک پشت گوش بچه میدن میگن زود زردی خوب میشه تو نی نیسایت خیلی شنیدم

من انجام دادم،حتی هفت روزگی ختنه کردمش چون میگفتن خونریزی که میکنه زردیش خوب میشه،ولی اصلا موثر نبود،فقط دستگاه فتو ،زردیشو پایین آورد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله که زودتر خوب بشه 

اگه پسره که ختنه اش کنین زردیش رو پایین میاره

اگه دختره ببرین پیش طبیب های طب اسلامی پشت گوشش رو خراش میدن زردیش بهتر میشه

بعضی ها هم با چیزای خنک مثل گیاه و عرق بچه رو حموم میدن

میتونی از عطاری ها بپرسی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
واقعا؟ دکتر چیزی به من نگفت

اره گلم زردی دختر من با انواع اقسام قطره ها و دستگاه و عرقیجات و هر چی که به ذهنت برسه خوب نشد اخر سر دکتر گفت دو روز شیرتو بدوش بریز دور به بچه شیر خشک بده دادم از 16 اومد روی 5 و تمام منم عذاب کشیدم 

حجامت کردیم

شنیدم طب سنتی آب انارم میگه خوبه براش، در حد چن قطره مثل دارو هر از گاهی یواشکی بدی بهش، البته بازم خودت بزن اینترنت ببین چجوری نوشته منم شنیدم امتحان نکردم

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

لیمو شیرین بخور تند تند و بهش شیر بده

من خودم ۱۷واحد زردی داشتم مامانم روری ۲کیلو لیموشیرین میخورده حتی به منم میداده که من اینو توصیه نمیکنم خودت بخور شیرتو بده

یه روزی خوب میبینمت داداشی😍

عزیزم مبارکت باشه

منم آلان شرایط تورو دارم دقیق دخترم داشت تو شکمم میمرد ۳۶ بدنیا اومد آلان هفت روزشه و با این وضع درگیر دکترو زردی هستم

ایشاالله زودتر نی نی هامون خوب شن و ب آرامش برسیم