2777
2789
عنوان

پشیمانی بعد از اقدام به بارداری😔

273 بازدید | 7 پست

قبلا تاپیک زدم ولی دوست داشتم بازم باهاتون حرف بزنم،دلم خیلی گرفته یه پسر ۴ ساله دارم و شوهرمم اصلا تو بچه داری کمکم نکرد از لحاظ روحی اوکی نیستم حس میکنم اشتباه کردم اقدام کردم خدا بگذره از فکروخیالایی که تو سرمه،کاش باردار نشده باشم،با اینکه زیاد بهش فکر کردم بعد تصمیم گرفتم ولی نمیدونم چرا انقد پشیمونم،حس میکنم با دوتا بچه دیگه داغون میشم

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

توکل کن به خدا  

ان شاالله هر چی صلاحه همون بشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

توکل کن به خدا   ان شاالله هر چی صلاحه همون بشه

میخواستم زعفرون بخورم میگن سقط نمیشه باعث میشه بچه مشکل دار بشه

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل کن به خدا   ان شاالله هر چی صلاحه همون بشه

شما با سه تا بچه راصی هستید از زندگی؟

واقعا اگه تواناییشو نداری برای دومی اصلااااااا به هیچ عنوان نیار هم ظلم بخودت میشه هم دوتا بچه هات بچه ها مادر شاد میخوان نه یه مادر  افسرده و خسته 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
واقعا اگه تواناییشو نداری برای دومی اصلااااااا به هیچ عنوان نیار هم ظلم بخودت میشه هم دوتا بچه هات ب ...

نمیدونم چرا اقدام کردم من که در توانم نمیبینم

شما با سه تا بچه راصی هستید از زندگی؟

عزیزم نمیدونم مشکلت چیه 

ولی یک بچه هم کار راحتی نیست. حداقل بچه ها با هم هستن 

فقط بخاطر کمک نکردن همسرت پشیمون هستی ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

عزیزم نمیدونم مشکلت چیه  ولی یک بچه هم کار راحتی نیست. حداقل بچه ها با هم هستن  فقط بخاط ...

اره هم اون هم که حس میکنم بچه داری کلا سخته،مادرم میگه یه دونخ بچه سخت تر از دوتا بچست دوتا باشن کمتر بهت میچسبه و فلان ولی فکر کن با بچه حتی یه مهمونی ساده ام سخته دیگه مسافرت که جای خود داره