2777
2789
عنوان

کاردرمنزل با گوشی صد در صد واقعی

479 بازدید | 20 پست

بچه ها یه کار در منزل بالاخره پیدا کردم درامد دلاری داره من خودم برداشت داشتم میدونم خیلی ها نیاز دارن فقط واسم دعا کنید کافیه این هم لینکش

https://video-p11.buzz/3744918175750988/

کلاهبرداری نباشه؟حسابمون را خالی نکنن؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که امتحان کردم ضرر نکردم دوساله دنبال کار باگوشی بودم که دستم تو جیب خودم باشه ولی نبود که نبود چقد کلاه گذاشتن سرم که انقد باید پول بریزی تا کار و شروع کنی باورم نمیشه الان کم کم روزی یک میلیون میشه درامد داشت

چقدر برداشت داشتی

ببین عزیزم توضیحش اینجا سخته کلی دنگو فنگ داره من امروز یک میلیون کار کردم  خودم مترجمم واسه همین راحت تونستم کار کنم باهاش لینک رو هم گذاشتم که اگه کسی خواست خودش ببره ببینه فعلا یه خرده پول لازمم دارم کار کنم سرم خلوت شه کامل میگم باید چیکار کرد

خوبیش به همینه که چند تا راه گذاشتن واسه برداشت پول اولش خودمم ترسیدم شماره حساب بدم ولی با درامدم ارز دیجیتال خریدم از طریق صرافی آنلاین اون رو تبدیل به ریال کردم و پول اومد به حسابم به همین راحتی

خوبیش به همینه که چند تا راه گذاشتن واسه برداشت پول اولش خودمم ترسیدم شماره حساب بدم ولی با ...

یه چیز فقط بگم دخترا تورو خدا باور نکنید تبلیغات دروغ و که تو سایت ها میبینید هیچ جای این دنیا تا وقتی کاری نکنید بهتون پولی نمیدن کار کردن با این سایت هم سخته ولی قول میدم یادتون بدم چجوری کار کنید فعلا درگیر یه سری مشکلاتم و شدیدا پول لازمم تازه این کار و پیدا کردم قول میدم یه کانال روبیکا بزنم اموزشش و میذارم 

خوبیش به همینه که چند تا راه گذاشتن واسه برداشت پول اولش خودمم ترسیدم شماره حساب بدم ولی با ...

خب عزیزم من که صرافی آنلاین بلد نیسم و مترجمی هم نمیدونم چکار باید بکنم؟منم از خدامه درآمد داشته باشم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم