2777
2789
عنوان

فحاشی والدین به معلم ...😑

506 بازدید | 33 پست

دختر خالم داخل مدرسه ی پسرانه معلمه 

میگه به محض اینکه وارد کلاس شدم دیدم یکی از دانش آموزان داره با برق بازی میکنه 

یدونه زدم پشت دستش و دعواش کردم که کار خطرناکیه 

فرداش با پدر و مادرش اومدن سر کلاس جلوی بچه ها به دختر خالم فحاشی کردن و گفتن میریم ازت شکایت میکنیم 

امروز ناراحت بود میگفت بره شکایت کنه اما بیشتر ناراحتیش این بود که قبحش جلوی دانش آموزاش ریخته بود 

کسی هست تجربه ی مشابه داشته باشه؟؟ 

همین بچه اگر برق میگرفتش میومدن پدر و مادرش مدرسه رو به آتیش میکشیدن 

آقا به دختر خالم گفته پسر من غرور داره باید میکشوندیش بیرون از کلاس توجیحش میکردی

و من دیگر جوان نخواهم شد....

کلاس چندم بوده بچه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برخورد اونا ک خارج از شان بود. ولی خرفشون کاملا درست بود منم والا دلم نمیخواد پسفردا بچم بره مدرسه معلم بزنتش بهتر بود باهاش حرف میزد 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نوه خاله من تو کلاس شیطنت میکرد  معلم بهش گفته بشین  دخترخالم فرداش رفته مدرسه گفته چرا ...

انقدر دوست داشتم معلمی رو این چیزارو میبینم دست و دلم نمیره بشینم واسه آزمون بخونم

اگر بعضی والدین رفتار کردن بلد بودن ، اینطوری گند نمیزدن به بچه‌هاشون ، بعضی از این تینیجرها اینقدر بی ادب و گستاخ هستن آدم تحمل نمیکنه باهاشون نیم ساعت یه جا بشینه

دقیق نمیدونم فک کنم سوم چهارم ابتدایی

سوم چهارم،که نباید بزنه بچه رو،بلاخره بزرگ شده ولی عقل نداشته😕

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
برخورد اونا ک خارج از شان بود. ولی خرفشون کاملا درست بود منم والا دلم نمیخواد پسفردا بچم بره مدرسه م ...

نمیدونم والا 

سیم فلزی رو تو پریز برق میکردن 

من بودم میذاشتم برق بگیره بچش بمیره 😂😂