2777
2789
عنوان

وسواس شدید داره دیوونم می‌کنه 🥲

320 بازدید | 15 پست

۲۰ سالمه تازه ازدواج کردم توی دوران مجردیم فقط روی اتاق و وسایل خودم حساس بودم و با اینکه مادرم خیلی تمیزه حتی بیرون از اتاقم روی مبل هم نمی‌رفتم و جایی نمی‌نشستم مگه اینکه بعدش لباسامو بشورم لباس تخت خوابم جدا بود اما الان که ازدواج کردم کارم خیلییییی سخت تر شده همش دارم همه جارو تمیز میکنم اگه مهمون بیاد که دیوونه میشم مخصوصا اگه بره دستشویی از شانسم همسرم هم بی انضباط و زیاد نظافت رعایت نمیکنه گوش نمیده هر چی بهش میگم همیشه استرس تمیز کاری دارم پامو رو جای پای کسی نمیزارم جایی بدون جوراب نمیرم و هزار تا مشکل دیگه دارم به هیچ کارم نمیرسم مادر شوهرم و شوهرمم چندبار بهم تیکه انداختن که مربضی داری واقعا برای خلاصی از این لعنتی که چند ساله دچارشم چکار کنم خسته شدم دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری روان پزشک با قرص مشکلت حل میشه

بیشتر مواظب زندگیت باش عزیزم که بخاطر وسواس خدایی نکرده از هم نپاشه.

مامانم زندگیش واسه وسواس از هم پاشید

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
برو تو دل ترسات مثلا بدون جوراب بگرد و هرچی ذهنت میگه گوش نده بعدش با خودت بگو دیدی گوش نکردم و هیچی ...

اگه اینکار کنم حس میکنم همه چیزم کثیف میشه بو میگیره با همون پاها بیام خونه برم تو تخت خواب بدتر باید همرو بشورم 🥲

باید بری روان پزشک با قرص مشکلت حل میشه بیشتر مواظب زندگیت باش عزیزم که بخاطر وسواس خدایی نکرده ...

هر کار میکنم فقط بدتر میشه از بچگی باهام بوده و سال ب سال شدیدتر الان شوهرم همش داد می‌کنه میگه مربضی دیوانه ای

هر کار میکنم فقط بدتر میشه از بچگی باهام بوده و سال ب سال شدیدتر الان شوهرم همش داد می‌کنه میگه مربض ...

دور از جونت عزیزم

باید روی رفتارت و ذهنت کار کنی.

کاری کن و جوری رفتار کن که تو مغز و ذهنتو بگیری تو دستت نه اینکه اون از تو سو استفاده کنه.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
دور از جونت عزیزم باید روی رفتارت و ذهنت کار کنی. کاری کن و جوری رفتار کن که تو مغز و ذهنتو بگیری ...

قربونت بشم 

بعضی موقعا چندروز تمیز نمیکنم ک از سرم بپره ولی بعد یهو بلند میشم شروع میکنم سابیدن همه جا اصلا نمیتونم انگار تو ناخودآگاهم ثبت شده

قربونت بشم  بعضی موقعا چندروز تمیز نمیکنم ک از سرم بپره ولی بعد یهو بلند میشم شروع میکنم سابید ...

ولی تو میتونی عزیزم

با اراده ی خودت میشه.

ولی تنهایی از پسش بر نمیای باید بری دکتر.

حالا من برعکس شماام احمال کارم.

ولی تو میتونی عزیزم با اراده ی خودت میشه. ولی تنهایی از پسش بر نمیای باید بری دکتر. حالا من بر ...

خوشبحالت اون بهتره من هی میخام موکول کنم ولی عصابم می‌ریزه بهم 

انشالله مثل من بشی😆😅🤣😂

منم دوتا بچه دارم وقت نمیکنم تمیز کنم ۱۰ روزی یکبار تمیز میکنم.

توی طول روز هم از جارو شارژی استفاده میکنم 

ولی تو میتونی عزیزم با اراده ی خودت میشه. ولی تنهایی از پسش بر نمیای باید بری دکتر. حالا من بر ...

عزیزم خدانگهشون داره

ممنون عزیزم

خدا به خودت بده تا کمتر حرص بخوری ولسه تمیز کردن خونه☺️