سلام عزیزان من میخوام تا شب تا وقتم آزاد شد دعای توسل بخونم هدیه به صاحب الزمان وحضرت زینب وحضرت فاطمه عزیزم به نیت ظهور منجی عالم و خشنودی ایشون ازما وسلامتیشون و سلامتی وشادی وبرکت وعاقبت بخیری دنیا وآخرت ونیت حاجت روایی شما وخودم ممنون میشم من بچم مریضه چهاروزه تب داره از بس سرمب زده دستاش داغونه دارو ودکتر کاری نمیکنه غیر از این دوسال درگیر آلرژی شدید که نمیتونه از دماغ نفس بکشه شب موقع خواب خروپف میکنه و دماغش کیپه و سرفه و خلط وآبریزش داره که به هیچ دارو ودکتری جواب نداده بچه طفل معصوم خربار خربار داروه خورده روزیی هزاران دارو سوزن سرمب بخور تو این دوسالم همه هم فکر میکنن خدایی نکرده سرما خورده یا مثلا آنفولانزا یا کرونا ازش دوری میکنن با قلب کوچیکش میشکنه نگاشون میکنه داغونم براش قشنگا از تهه دل به نیابت شما دعا میخونم شماهم بچه من میهمون قلبای پاکتون کنید و شفای کاملش با خوندن هر چی از دستون بر میاد از خدا بخواین ممنون میشم عزیزان من یکی یکی ریپلای نمیکنم دستم گیره اما در اولین فرصت میخونم لایک میکنم ودعای توسل براتون میخونم خدا در دنیا وآخرت خیرتون بده
آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده آمین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
براش است الکرسی میخونم عزیزم... ملکه پاییز: به نیت حاجت دلم بخون.دلم خیلی گرفته
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
ممنونم از دعاهاتون خواهرای قشنگم به نیتتون دیشب خوندم ان شاءالله حاجت روا بشید .
آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده آمین