2777
2789
عنوان

هنوز لباس گرم‌ نمیشه پوشید؟!

361 بازدید | 50 پست

دلم میخواد هودی بپوشم‌ پشم بپوشم بوت بلند بپوشم برم بیرون ولی هیچکی اینجوری نمیره بیرون که الان.😐‌

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی کاپشن به چه خوشگلی خریدم نمیدونم چرا سرد نمیشهههه 😂💔 گرونم بود لنتی 😂

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

جایی ک ماهستیم هواسرده.. هودی اینا میپوشیم ولی بوت واقعا زوده

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

اخه هنوز گرمه ولی از سه شنبه هوا سردتر میشه

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
اخه ظهرا واقعا گرمه من امروز باز کولر زدم 

من حتی شبا هم کولر میزنم😂🤕

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist