2777
2789
عنوان

خسته شدم از مادر بودن😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 71 پست
اگه کار خونه اذیتت نمیکنه،پس بخاطر هورمون ها بعد بارداری هست که یجورایی افسرده شدی،برو دکتر زنان راه ...

آره روحم خستس 

وقتی فکر میکنم جای مدرسه رفتم شوهر کردم جای کنکور دادن از حاملگی اوق زدم جای دانشگاه رفتن پوشک عوض کردن یاد گرفتم جای کار کردنو تو اجتماع بودن با بچه سروکله زدم دلم میخواد خودمو بکشم 

بارها به کشتن خودم فک کردم باز گفتم بچم چی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
آره شدیدا ازینکه سن پایین ازدواج کردم سن کم بچه دا شدم پشیمونم خیلللییی ولی واقعا هیچ راه جبرانی نیس ...

تو را خدا این طوری نگو اگه خدا نکرده اتفاقی بیافته براشون میتونی اروم بشینی فکر کنم هورمون هات ریخته به هم بخاطر همونه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوبه سن کم مادر شدی من همیشه دوست داشتم سن کم باردار بشم من 26 سالمه ، الآن همکلاسی هام همشون یک ...

ازدواج و بچه داری با وجود سختییش خیلی خوبه ولی تو زمان مناسبش من همه این اتفاقا تو زمان نامناسب برام افتاده مثلا الان باید فقط همین کوچیکه رو میداشتم نه یه ۷ساله  یه ۱۰ماهه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
تو را خدا این طوری نگو اگه خدا نکرده اتفاقی بیافته براشون میتونی اروم بشینی فکر کنم هورمون هات ریخته ...

آره فک کنم 

شاید نزدیک پریودمه🥴

حالا منم ۳۱ عقد کردم ۳۲ ازدواج ۳۶ حامله شدم فرقی نداره باز...

ببین من از سختی یا کار زیاد خسته نیستم ازینکه تو زمان نامناسب این اتفاقا افتاده شاکیم

منم پسرم هنوز یه ماهش نشده ولی اولا که فک میکردم میگفتم خدایا همه روزمو ازم میگیره و فلان

ولی الان فقط به جنبه ی مثبتش فکر میکنم و خدارو شکر میکنم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
ازدواج و بچه داری با وجود سختییش خیلی خوبه ولی تو زمان مناسبش من همه این اتفاقا تو زمان نامناسب برام ...

خب عزیزم شما خودت خواستی زود ازدواج کنی زود بچه دار بشی ، واگرنه می‌تونستی سه چهار سال بعد عروسی بچه دار بشی ، چون سنت هم کم بوده میتونستی بعد از دانشگاه بچه دار بشی ،، حالا م فکرش نکن مهم اینه جوونی و با حوصله تری برای بچه هات 

ببین من از سختی یا کار زیاد خسته نیستم ازینکه تو زمان نامناسب این اتفاقا افتاده شاکیم

نگران نباش،غصه نخور،نهایت تا سه سالگی بچه دومت سخت میگذره،بعدش میذاری مهد و میری دانشگاه،نکته مثبتش اینه،مادر جوونی هستی،هم و حوصله برای بچه داری بیشتر،فعلا بیشتر نکات مثبت این دوران رو ببین،وقت برای غصه خوردن زیاده،

نگران نباش،غصه نخور،نهایت تا سه سالگی بچه دومت سخت میگذره،بعدش میذاری مهد و میری دانشگاه،نکته مثبتش ...

آره راست میگی 

راستش سرماخوردم دیروز خیییلی حال خودمو بچم بد بود سرمو چشام از درد داشت میترکید دخترمم مدام بغلم بود پسرمم لوحه ح رو بد مینوشت خلاصه ک کلی کلافه بودم دلم غر زدن میخواست الان اوکی شدم دیگه باز با گودرت ادامه میدم😅😂