2777
2789

یه مقاله خونده بودم که نوشته بود رابطه ج با کسی که دوسش داری باعث بالا رفتن سیستم ایمنی بدن میشه و روی سلامت روحی و جسمی تاثیر بالایی داره… 

تجربه تونو میگین؟

بعد از ازدواج و رابطه ج با همسرتون که دوسش دارین، سلامت روحی و جسمی تون بهتر شد؟؟؟

مثلا چندوقت یه بار سرما میخورین؟! یا مشکلات جسمی دیگه…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرماخوردگی و اینا من بیشتر شده 

ولی درد عضلانی اینا خیلی داشتم 

اون خیلی کمتر شده تقریبا صفر شده 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

برا امضام دعا کنین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

😍 چه جالب👌مرسی از نظرت عزیزم، ایشالا همیشه سلامت باشی🙏🌹

خیلی ممنونم ولی همشو به رابطه ی جنسی ربط نمیدم از خونواده ی تاکسیکم جدا شدم الان آرامش دارم بیشتر فک کنم بخاطر این باشه

سرماخوردگی و اینا من بیشتر شده  ولی درد عضلانی اینا خیلی داشتم  اون خیلی کمتر شده تقریبا ...

ممنون از نظرت عزیزم😍

سرماخوردگی الان بیشتر بخاطر هواست،قبل از این دو‌سه سال (کرونا )اگه نداشتین اون مهمه👌

خیلی ممنونم ولی همشو به رابطه ی جنسی ربط نمیدم از خونواده ی تاکسیکم جدا شدم الان آرامش دارم بیشتر فک ...

بله به شرایط زندگی هم ربط داره، ولی خوب هورمونی که حین آغوش و رابطه توی بدن ترشح میشه باعث بالا رفتن کیفیت سلامتی میشه

بله به شرایط زندگی هم ربط داره، ولی خوب هورمونی که حین آغوش و رابطه توی بدن ترشح میشه باعث بالا رفتن ...

بله درسته واقعا تاثیر داره حتی یه بغل کردن ساده کلی حال آدمو خوب میکنه یا نوازش