2777
2789
عنوان

بدون بچه زندگی کردن سخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 29 پست

چی بگم بچه نداشتن یه جور مشکله بچه داشتن یجور دیگه.تا وقتی بچه نداری حس میکنی یچیزی تو زندگیت کمه وقتی بچه دار میشی کلی یه دفعه مسئولیت و نگرانی در باره بچه و مریضیش و شیطنتش و کلا عوض شدن ریتم زندگیت اتفاق میوفته .بچه یجوریه که هم داشتنش سخته هم نداشتنش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن بدون بچه هم زندگی قشنگه

ناشکری نمیکنم اما قبل بچه زندگی راحت تری داشتم. 

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببین بستگی به علاقه بچه داشتن هم داره با خونه ای که بچه توش هست با نیست فرق داره من دیروز گلوم خیلی درد میکرد جفت بچه هام و بردم خونه مادرشوهر تا برم دکتر موقع تمدن مادرشوهر گفت بزار اینجا بمونن تو برو استراحت کن اندک خونه دوستان اول خوب بود بعدش خیلی دلگیر بود به قول مادرشوهرم ما همه چی به عادتمون بستگی داره اگه میتونی کنار بیایی هیچ فرقی ندارد گلم زندگی تو میتونی با شوهرت خوش بگذرونی و تفریح کنی بستگی به روحیات خودت داره

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

بستگی به خودت داره یکی هست قبول میکنه و به فعالیتهای خودش میرسه و هدف تعیین میکنه برا خودش .ولی بعضیا مثل دوست من تو ۴۵ سالگی هم کل زندگیش فقط به گریه و زاری و انتظار برای بچه هست .

من ی گل پسر ۷ ساله دارم،خیلی دوستش دارم،خیلی حس شیرینیه،ولی کوچکترین حسابی سرش نکردم،که حالا مثلا پیر شدم عصای دستم باشه و مریض شدم و همدم تنهایی هام باشه،جوانیمو براش گذاشتمو و ....هیچ گونه انتظاری ازش ندارم،و ی جاهاییم بنظرم برای پیشرفتم دست و پامو بست،چون من هر کاری میخام بکنم،یا حتی ی بیرون رفتن با دوستام،همسرم میگه پس پسرمون چی؟یا مثلا فرصت شغلی داشتم همسرم میگفت پس پسرمون چی؟برا همینم دیگه قصد فرزندآوری ندارم،میخام از این ب بعد مال خودم باشم

خدا برام حفظش کنه،بچه داشتنش خوبه،نداشتنشم بد نیست

ما صبور نبودیم😔مجبور بودیم....💔💔💔

هیچی نمیشه راحتتر زندگی میکنی و از زندگی لذت میبری  ، وقت آزاد برای باشگاه و کارای هنری و شغل و..  دعوتت میکنم دو روز بیای خونه ی ما که از هر چی بوه داشتن قشنگ پشیمون بشی عزیزم سه تا کوچولو دارم که بزرگه تازه پنج سالشه و وسطی دو سال کوچیکمم یازده ماه  

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

به نظرم سخت نیست اصلا .نمیدونم چرا بعضی ها البته بیشتر کسانی که دیدم یا جدا مبشن.یا مرد مجدد ازدواج میکنه.و تا به بچهدنرسن هم بی خیال نمیشن.برا زنا راحت تره تحمل ولی مردا از یه جایی به بعد بچه میخوان به هر قیمتی .زیاد دیدم تو موسسه نازایی رفتم زیاد دیدم 

ادم در هر شرایطی ک گیر میکنه یا قرار میگیره بایددددددد خودشو با شرایطی ک نمینونه عوضش کنه تطبیق بده

یعنی دلایل و منطقی برا خودش بیاره ک از وصعی ک داره رو تحمل کنه

و باید در چنین شرایطی دلایل منفی رو پیدا نکرد و فقط دلایل مثبت رو دید

کسی ک بچه دار نشده باید سعیشو بکنه ولی اگه راهی نداره باید کنار بیاد شاید بچه نداشتن بهتر از بچه های بد و شرور و بدعاقبت باشه

یا بچه ای ک باشه ولی باعث ازبین رفتن خود ادم باشه

همیشه امیدوارباش،ب اینکه خدا بهتر از ما صلاح ما رو میدونه ما تقلای بندگیمون رو میکنیم و نتیجه اش با خدا

اینکه چرا منننننننن؟؟؟

این سوال هم غلطه چون تو تنها نیستی همه  ویا اکثراااااااااا مشکل و مساله دارن

خیلیا بچه ندارن

خیلیا بچه دار نمیشن

خیلیا بچه دارن ولی مریضه و با مریضی اون بچه حتا ی روز اب خوش از گلوی پدرو مادر پایین نمیره

خیلیا خوب و سالم بزرگ کردن بزرگ ک شدن بدکاره و ناخلف شدن

بعصیا خوب بودن و بعدا مریص شدن و یابعدا بد شدن

میرسه گاهی ب جایی ک بعصی از والدین میگن خدایا توکه میدونستی عاقبتش رو چراااااااا بهم دادی

و در این بین هم هستن خانواده هایی ک از همه لحاط اوکی عستن ولی تعدادشون کم هست و مشکلاتشون طور دیگه

ب هرحال همیشه هم نداشتن فرزند بدترین اتفاق ممکن نیست

انشالله سلامت باشی و از زندگیت لذت ببری و سرنوشت خوب داشته باشی

شاید دراین حین یهویی و اتفاقی هم باردار شدی و فرزند خوبی نصیبت شد

اماااا همه چی رو فدای فرزند نکن

از زندگیت برای خودت لذت ببر

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
انشالله که میشی

اصلا دوس ندارم زوری چیزی رو از خدا بخام 

از طرفی دیگه خیلیم دیر بشه به درد نمیخوره 

با همسرم زندگی خوبی داریم اما این مسئله خیلی منو درگیر کرده 

سعی کردم کنار بیام اما ته دلم هنوز دلم میخاد 

از اونجایی که هیچ کار خدا بی حکمت نیست شاید ما مادر پدر خوبی نتونیم باشیم و هزاران شاید دیگه 

اما از شنیدن خبر بارداری دیگران یا خبر زایماناشون یا وقتی با ذوق از بچه هاشون تعریف میکنن اشک تو چشمام جمع میشه و بغض میکنم 

خدا براشون این خوشیا رو نگه داره اما دلم میگیره که چرا ما از این احوال محرومیم 

برای آرامشم دعا کنید

خدا حفظشون کنه  باعث افتخار و سربلندیت شن

ممنون عزیزم ایشالله خیر شمم در هر چی هست خدا اونو رقم بزنه 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰