2777
2789

سلام خط تبخیر رو چطور از هاله بی بی تشخیص بدم.. اگ زیر پنج دقه بیوفته و ب صورتی کمرنگ بخوره.. هالس یا خط تبخیر سه تا زنگ مارک مدیکور اونطور زیر سه چها دقه اول انداختن قبل از خشک شدن بودن یعنی؟؟؟ 

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچ وقت خط تبخیر ندیدم همیشه یا مثبت یا منفی حتی بعد یه روز 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من هیچ وقت خط تبخیر ندیدم همیشه یا مثبت یا منفی حتی بعد یه روز 

میشه به بی بی چک منم نگا کنین عکسشو گزاشتم تو تاپسکای قبلیم بعد شما خونریزی یا لک بینی داشتین اولین ماه؟ 

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
میشه به بی بی چک منم نگا کنین عکسشو گزاشتم تو تاپسکای قبلیم بعد شما خونریزی یا لک بینی داشتین اولین ...

ندیدم عکس رو نه لکه نداشتم وقت موعدم لکه قهوه ای دیدم فک کردم پریودیه سه بار لکه قهوه ای اومد و تمام من چون پریودم عقب نمی‌رفت سریع می‌فهمیدم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اگه زیر سه چهربود مثبته

خط تبحیر کی معلوم میشه عزیز؟ 

مثبته مبارکه

اگع خیلی کمرنگم باشه ینی باید دقت کنی معلوم شه ولی همون دقه های اول معلوم باشه؟ 

ندیدم عکس رو نه لکه نداشتم وقت موعدم لکه قهوه ای دیدم فک کردم پریودیه سه بار لکه قهوه ای اومد و تمام ...

اهان الان لینکشو میزارم ببین من دوم این ماه باید پری میشدم 31شدم ولی ن ب شدت ماهای قبل دو روز اولش ک با لخته بزرگ میشد این ماه اصلن هیچی حس نکردم نه روز میکشد چهار روزه تموم شد لکه بینیشم قهوه بود روز سوم و چهارم 

ببین خط تبخیر فک کنم ده مین ب بعد، مثلا من خودم بی بیچکم همون موقع هاله انداخت واضح بعدهرچی گذشت پرر ...

وواسه من پررنگ نمیشه همونطور میمونه ولی خیلی زود میوفته