2777
2789
عنوان

بد دلی شوهر

544 بازدید | 25 پست

سلام دوساله ازدواج کردم زندگیم خوبه اما شوهرم خیلی بد دل و شکاکه نمیزاره زیاد جایی برم ، گوشیمو چک میکنه به لباسام گیر میده خسته شدم دلم میخواد طلاق بگیرم که راحت باشم اما نمیشه شوهرم خیلی مورد اعتماد خوانواده امه درامد عالی داره ، اعتبار داره برا همین خونواده ام قبول نمیکنن طلاق بگیرم اعتقادی به دعا نویس ندارم اما اگه واقعی باشم حاضرم برم لطفا اگه راهکاری دارید بگین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق بگیری کل اون اعتبار و ثروت شوهرت قسطی میشه واست که تا آخر عمر قطره ای ازش بگیری نهایتشم توافق می کنید رو یک قرون دوزار.

بعدشم آزادی بری برسی به آرزو هات.

سخته واقعا با آدم شکاک زندگی کنی انگار همیشه زیر ذره بینی

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

شاید درست بشه منم همین مشکلو داشتم۶۰درصدزندگیم واخلاقش تغییر کرده سخت بود اما باصبر و...درست شد من نمیدونم شوهرشماهم شایدتغییرکنه شایدم هیچوقت تغییرنکنه ویدتتر بشه.ازاول همینطوربود؟

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

شوهر منم بددل بود. 

منم مانتو بلندو روسری بزرگ و جوراب ضخیم. و بدون آرایش و ساده از خونه میرم بیرون. 

انگار از جنگ برگشتم. 

مادرشوهرم میگه جلوی همسایه هام و دوستام آبروم میره. میگن چرا عروست اینطوریه. 

گفتم به پسرت بگو. 

لال شد. 

دعا نویسو اینا همش کشکه ...خودت شاغل نیستی؟

نه، هنوز ۱۸ سالمه اما قراره برم دانشگاه راضی نیستا اما نمیتونه چیزی بگه چون خوانواده ام نمیزارن برا دانشگاه رفتن جلومو بگیره خدا میدونه با این بدلی با چه عذابی باید برم دانشگاه و بیام   

نه، هنوز ۱۸ سالمه اما قراره برم دانشگاه راضی نیستا اما نمیتونه چیزی بگه چون خوانواده ام نمیزارن برا ...

عزیزم چقد سنت کمه اخه چرا انقد زود شوهر کردی ...هنوز خیلی وقت داری ایندتو بسازی ببین اسی برو دانشگاه با همه دردسراش و درست ک تموم شد ی شغلی پیدا کن برا خودت و ازش جدا شو الان تو سایه کاراتو بکن باش بساز ک جلوتو نگیره فقط تورو خدا بچع دار نشووو

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
از منی که ۲۰ ساله با همچین شوهری زندگی میکنه بشنو که جونتو بردارو فرار کن به فکر حرف دیگرانم نباش مه ...

طلاق گرفتن خیلی قدرت میخواد باید جلوی خوانواده و فامیل بایستم باید ثابت کنم میتونم بعدش زندگیمو جمع کنم برای همین میترسم 

عزیزم چقد سنت کمه اخه چرا انقد زود شوهر کردی ...هنوز خیلی وقت داری ایندتو بسازی ببین اسی برو دانشگاه ...

تقصیر مامانمه من روز اول شاید قبول کردم اونم فقط از روی کنجکاوی و هیجان بود اصلا از بچه ۱۵ ساله میپرسن میخوای ازدواج کنی یا نه ؟؟ بعد ۲ ۳ روز گفتم پشیمونم نمیخوام مامانم جوری زد تو سر خودش و و الان بدبخت میشیم ابرومون جلو مردم میره بابات سکته میکنه من بدبختم از ترس دیگه چیزی نگفتم 

تقصیر مامانمه من روز اول شاید قبول کردم اونم فقط از روی کنجکاوی و هیجان بود اصلا از بچه ۱۵ ساله میپر ...

الهی🥺...غصه نخور کاری ک گفتم بکن درستو هیچ جوره ول نکن سعی کن بری تو ی شغلی با بیمه و همه چی اونوقت راحت میتونی ازش جدا شی ب خانوادتم نیاز نداری دیگه جوری ک نفهمه ام قرص بخور اگه بچه خواست .

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم: