2777
2789

من نفهمیدم آخرش واکسن آنفلوآنزا خوبه یا بد

هر جا رو میخونی یه چیزی نوشته 

من پارسال نزدم اما بنظرم چون بچه ها ماسک میزدن انتقال کمتر بود

امسال ماسک ها رو برداشتن خیلی نگرانم ،نمیدونم برای پسرهام واکسن آنفلوآنزا بزنم یا نه یکی شون کلاس دوم و یکی پنجم هست 

میشه نظرات و تجربه هاتونو بگین؟

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پزشک بچه هات صحبت کن و از ایشون مشاوره بخواه 

ولی من به شخصه میگم بدن باید قوی بشه و نیاز نیست واسه حتما واکسن آنفولانزا رو همه بزنن مگر بیماری زمینه ای داشته باشن و به صلاحدید پزشک باشه 

دکتر بچه های من مخالفه  میگه فقط برای سن بالا ها خطر متوجهشون هست

آخه چرا بچه ها هم خیلی اذیت میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...
با پزشک بچه هات صحبت کن و از ایشون مشاوره بخواه  ولی من به شخصه میگم بدن باید قوی بشه و نیاز ن ...

بله درسته ولی دکترش ازم دوره و اینکه تلفنم جواب بده منشی از خودش میگه و از دکتر نمیپرسه منم گیج شدم کلا چکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...

می گن فقط افراد مسن یا کسایی که سیستم ایمنیشون مشکل داره بزنن

پدر و مادر من هر سال می زنن ولی امسال پشیمون شده بودن چون بعدش مامانم یکروز تمام فشارش به شدت رفته بود بالا و پایین نمیومد بابام هم یک هفته بیحال بود