2777
2789
عنوان

کار خونگی

498 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها کسی هست ک کار تو خونه برا خودش بکنه درامد داشته باشع از این حقوق کمه کارگری خسته شدیم ک همش میره برا کرایه خونه و خوردو خوراک.. تو فکرش هستم کار انلاین بکنم ولی نمیدونم چی؟؟ پیاز داغ ترشی... لباس بیارم بفروشم... یا ترشی.. درست کنم بنظرتون کسی میخره خوبه ... کدوم بهتره؟ کسی هست ک این کارارو کنه

من خیلی کارهای هنری انجام میدم ولی روی فروشش رو ندارم

آنلاین شاپ هم زدم ولی کسی نمیخره خیلی سخته

کیفیت دوربین گوشیمم افتضاحه نمیتونم با این عکس های داغون با رقبا رقابت کنم 

گوشیمم هنگ میکنه

نقاشی میکشم دستبند دوستی طرح های مختلف میبافم

با خمیر جاسوئیچی و گوشواره درست میکنم

خیلی هنرمندم همه کاری انجام میدم ولی خجالت میکشم 

لیف و اسکاج میبافم

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی کارهای هنری انجام میدم ولی روی فروشش رو ندارم آنلاین شاپ هم زدم ولی کسی نمیخره خیلی سخته ک ...

واااااا خجالت نداره خوش بحالت هنر داری من چی بگم هیچ کاری از دستم برنمیاد فقط نشستم تو خونه برا ازمون اموزش پرورش میخونم

واااااا خجالت نداره خوش بحالت هنر داری من چی بگم هیچ کاری از دستم برنمیاد فقط نشستم تو خونه برا ازمو ...

اونم خوبه تلاشتو بکن چون متاهلا و بچه دارا امتیاز دارن برا آزمون....خانومایه شاغل پیدا کن که وقت آشپزی ندارن بهشون چیزای خونگی مثل سبزی و بادمجون سرخی و اینا بفروش

چجوری؟؟

اکثر این پیجایی ک لباس میفروشن ادمینن

ی سرب تولیدیا بزن ببین لازم دارن واسشون تبلیغ کنی

ی پیج میزنی و کاراشونو تبلیغ میکنی

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊