نمیدونم کم یا زیاد همه ی ما ادما تو زندگیمون گناهای داریم من چند تا گناه رو دارم خیلی سعی میکنم مقید باشمو تکرار نکنم ولی شیطون لعنتی بدجور سرگرمت میکنه از عیبیت کردن متنفرم ولی وقتی به خودم میم میبینم عیبت کردم نمیدونم چیکار کنم ترک کنم تو رو خدا راه حل بدین
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
باید مطالعه کنی که عواقب غیبت کردن چیه و برا هر بار غیبت خودت را مجازات کنی که مثلا ۳۰۰تا استغفار برا اون طرفی که ازش غیبت کردی کنی .کتاب معراج السعاده خیلی خوبه قسمت غیبتش را بخون حتما .من عکسشو دارم خواستی ایتا برات بفرستم پی دی اف شم هست تو نت
خوب غیبت کردن هم انرژی منفی داره ولی بنظر من آزار دیگران به طور مستقیم خیلی بدتره اول باید رو این کار کنیم حالا یه موقع مثلا دلمون از یه جا پر بود برای خواهری دوستی حرف بزنیم آسیبی به کسی نمیرسه که
من امتحان کردم حال روحیم خراب شد افسردگی میگرفتم بنظرم یه راه دیگه باید انجام داد بجای ...
اره درسته برای هرکی بازدارندگی فرق داره هرکی با یه روش اصلاح میشه. من که فکر میکنم اون دنیا بخاطر یه سری حرفای خاله زنگی و چرت قراره مجازات شم ترجیح میدم اینکارو نکنم چون اصن ارزش نداره
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!