2777
2789

نمیدونم کم یا زیاد همه ی ما ادما تو زندگیمون گناهای داریم من چند تا گناه رو دارم خیلی سعی میکنم مقید باشمو تکرار نکنم ولی شیطون لعنتی بدجور سرگرمت میکنه از عیبیت کردن متنفرم ولی وقتی به خودم میم میبینم عیبت کردم نمیدونم چیکار کنم ترک کنم تو رو خدا راه حل بدین

همش به مجازات اخرویش فکر کن .‌‌ 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید مطالعه کنی که عواقب غیبت کردن چیه و برا هر بار غیبت خودت را مجازات کنی که مثلا ۳۰۰تا استغفار برا اون طرفی که ازش غیبت کردی کنی .کتاب معراج السعاده خیلی خوبه قسمت غیبتش را بخون حتما .من عکسشو دارم خواستی ایتا برات بفرستم پی دی اف شم هست تو نت

یه دوست داشتم خیلی جالب بود 

مثلا وقتی پشت سر کسی پیشش حرف میزدن 

برای اینکه همراهی نکنه 

فقط می‌گفت ای بابا ، ای بابا 

دیگه اینجوری مخاطب هم میفهمید اون پایه غیبت نیست و بحث عوض میشد . 

من ازش یاد گرفتم خیلی جاها جواب داده

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
همش به مجازات اخرویش فکر کن .‌‌ 

من امتحان کردم حال روحیم خراب شد افسردگی میگرفتم 

بنظرم یه راه دیگه باید انجام داد 

بجای مجازاتش به پاداش بزرگی ک قراره بگیریم فکر کنیم 

همین ک فهمیدی خودش کلیه امان ازاونایی ک ب درجه فهمیدنم نرسیدن و کارای غلط رو با پافشاری درست میدونن

خیلی دردناکه و برام عداب اورد نمیخوام انجام بدم ولی امان از شیطلان رانده شده

خوب غیبت کردن هم انرژی منفی داره ولی بنظر من آزار دیگران به طور مستقیم خیلی بدتره اول باید رو این کار کنیم حالا یه موقع مثلا دلمون از یه جا پر بود برای خواهری دوستی حرف بزنیم آسیبی به کسی نمیرسه که 

یه دوست داشتم خیلی جالب بود  مثلا وقتی پشت سر کسی پیشش حرف میزدن  برای اینکه همراهی نکنه ...

حال منم دوستم میگفت برای من اهمیت نداره یا شروع میکرد از خوبیاش گفتن 

حاجی نون پنیری سابقم 
من امتحان کردم حال روحیم خراب شد افسردگی میگرفتم  بنظرم یه راه دیگه باید انجام داد  بجای ...

اره درسته برای هرکی بازدارندگی فرق داره هرکی با یه روش اصلاح میشه. من که فکر میکنم اون دنیا بخاطر یه سری حرفای خاله زنگی و چرت قراره مجازات شم ترجیح میدم اینکارو نکنم چون اصن ارزش نداره

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!