2777
2789

شک دارم که باردارم یا ن یه مدته خیلی سرگیجه گرفتم حالت تهوع هم دارم نمی‌دونم از خستگیه یا باردارم شک دارم تو رو خدا بگید اولین بارمه نمی‌دونم 

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروقت پری نشدی 

آخه سه چهار روز پیش که روز تخمک گذاریم بود جلوگیریم خراب شد و شک دارم الان ، پریودم هر ماه دوم سومه

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
چند روز بعد از موعد و خب الان برای حالت تهوع زوده!!!!!!! 

آخه دو هفته پیش هم ببخشید شرمنده میگم رابطه داشتم و بعدش هر دو سه روز سه بار داشتم و الان نمی‌دونم شک دارم 

چند روز بعد از موعد و خب الان برای حالت تهوع زوده!!!!!!! 

بخدا نمی‌دونم میبینی ب قرآن سر در نمیارم میگم نمی‌دونم از خستگیه حالت تهوع سرگیجم یا اینکه بارداری من نمی‌دونم 😞