2777
2789
عنوان

مجرد بالا۲۴سال داریم اینجا؟چجوری زندگیتونو میگذرونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنهایی بهتر از بودن با آدم های غلطه . برای خودت و هدف هات تلاش کن و خودت رو سرگرم کن

دقیقا 

اما حس میکنم هدف من داشتن یه زندگی قشنگ با اونی که دوسش دارم

اما متاسفانه به هیچکسم علاقه ندارم

منم واقعا درک کردم این جمله رو با نامزدم هم که بودم حس میکردم تنهام اما خب خوبیش این بود که مشغول ...

من ۲۴ 

اصلا توی نی نی سایت چیزایی میخونم ک میگم خداروشکر بهم خورد چیه این زندگیا بابا

برو کلاسی چیزی ک علاقه داری

من ۲۴  اصلا توی نی نی سایت چیزایی میخونم ک میگم خداروشکر بهم خورد چیه این زندگیا بابا برو کلا ...

باشگاه میرم

سرکارم قراره از چند وقت دیگه شروع کنم

اما امیدوارم این تنهاییه دیگه اذیتم نکنه

می‌دونی حس میکنم از دنیا عقبم

باشگاه میرم سرکارم قراره از چند وقت دیگه شروع کنم اما امیدوارم این تنهاییه دیگه اذیتم نکنه می‌دون ...

اره میدونم چی میگی درک میکنم منم این فکرا رو میکردم من قبل نامزدی میخواستم برم کلاس ک این عن آقا اجازه نمی‌داد ارشد قبول شدم نزاشت برم هی این فکرا رو میکردم ک از زندگیم عقب افتادم میدیدم طرف ۲۲سالشه سه ساله تتو کاره اما از اونورم دیدم باید بالاخره از ی جا شروع کنم دیدم طرف ۳۳ سالشه کارشناسی میخونه با اینکا ی بچه ۷ ساله داره دست از مقایسه کردن خودم با بقیه برداشتم و ب زندگیم رسیدم 

۲۵

اونی دوست داری ارتباط بین خودت و اون ساختنیه یک آدم خوب پیدا کن یعنی از خدا بخواه و درمورد هدف هات بنویس فقط بهت بگم بیرون رفت وآمد کن به اپلیکیشن همدم و سامانه آدم وحوا ثبت نام کن آدم های هم فکرت رو بهتر پیدا میکنی