2777
2789

اگر هستید بگم در این مورد یه سوال شرعی هم دارم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

الان میگم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان از این قراره که پدرشوهر من اهل یکی از روستاهای اطراف تهرانه که اسمش رو نمیگم سوتفاهم پیش نیاد
درامد اهالی روستا از راه باغداریه و بیشتر از درخت گردو 
این بنده خداها از هفته اول مهر تا ده روز گردوهاشون رو می زنن و جمع می کنن برای فروش
 تو ماه مهر تا آبان اونجا اکثر شبها باد شدید میاد و از هر درختی که بگی تو کوچه و خیابون و راه آب و باغ راه گردوهاییکه خیلی نوک شاخه درخت بوده و نشده با چوب بریزن می افته پایین و راه که بری همین جوری زیر پا گردو ریخته
اینا هم یه رسمی دارن اسمش گردو قلازون هست 
یعنی راه می افتن و این گردوها رو جمع می کنن برای خودشون

من و خوههر شوهرامم چندبار برای تفریح گردو جمع کردیم 
حالا به شک افتادم که این گردوها حلاله یا نه از از لحاظ شرعی
هر چی سرچ کردم کسی چیزی از این رسم نمی دونه اما مراجع همه میگن حتی اگه میوه ای از باغ بیرون افتاد و نمی دونی صاحبش کیه باید به جاش صدقه بدید ولی خانواده شوهرم سفت و سخت میگن نه این حلاله 
امسالم خیلی جمع کردیم می ترسم مال حرام باشه میدم به بچم

من و خوههر شوهرامم چندبار برای تفریح گردو جمع کردیم  حالا به شک افتادم که این گردوها حلاله یا ...

کل اون آدمایی که اونجا درخت گردو دارن اونا هم جمع میکنن یا فقط خانواده همسرت اینکارمیکنن؟

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
کل اون آدمایی که اونجا درخت گردو دارن اونا هم جمع میکنن یا فقط خانواده همسرت اینکارمیکنن؟

نه اکثرا این کارو می کنن رسمشونه 

گاهی باهم میرن

وقتی رسمه و کل روستا انجام میدن پس حتما صاحب باغ هم راضیه!

خوب همه ی روستاییا که باغ ندارن اونجا 

خوب همه ی روستاییا که باغ ندارن اونجا 

مثلا خانواده همسر من باغ ندارن 

من و خوههر شوهرامم چندبار برای تفریح گردو جمع کردیم  حالا به شک افتادم که این گردوها حلاله یا ...

سلام آفرین بر شما چه انسان حلال خوری هستید و چه مادر حواس جمعی

احسنت

مراجع هرچی میگن گوش کنید فامیل هاتون حق الناس های خودشون رو هم شاید نخوان صاف کنن اما قطعا حق الناس های شمارو صاف نمیکنن، خیلی چیزا میگن حلاله عب نداره مسلمونی سخته بزرگوار بعدشم میتونید زنگ بزنید 096400همه روزه از هشت صبح تا هشت شب پاسخگویی تلفنی دارند

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بنظرم همشون این رسم دارن مشکلی نیست

من میگم شاید بین همه ی این باغدارها یا اصلا اونیکه تو حیاط خونش درخت گردو داره یکی دوتاشون راضی نباشه یهو امسال شک کردم چون یکی از روستاییها دعوامون کرد گفت جمع نکنید اما یکی دیگه از اون طرف گفت جمع کنن ما هم جمع می کنیم  این رسمه تو غریبه ای اومدی ده ما باغ خریدی بلد نیستی 

من میگم شاید بین همه ی این باغدارها یا اصلا اونیکه تو حیاط خونش درخت گردو داره یکی دوتاشون راضی نباش ...

چی بگم والا..به عقل خودت رجوع کن به حرف دیگران کارنداشته باش برات مهمه خیلی حلال وحرام بودن مصرف نکن چون همیشه میگن به چیزی که شک کردی دیگ انجامش نده 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚