2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم شرایطت رو خیلی سخته 

ولی ناامید نباش انشالله درست میشه

از خدا بهترین هارو واستون میخوام

تاالان اینقد صبوری کردی از این به بعدم صبور باش 

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).

خیلی سخته ک بچه ادم دیر راه بره پیگیر باش دکترای خوب ببرش ولی حساس نباش من خودم سه سالگی راه رفتم مامانم میگه حتی چهار دست و پاهم نرفتم یک دفعه دستمو گرفتم به دیوار و بلند شدم شروع کردم ب راه رفتن این در حالیه ک خواهر و برادرم همشون تا یکسالگی دیگه راه میرفتن توکل کن ب خدا دلتو بسپار ب خودش دختر قشنگتو خودش داده خودشم کمکش میکنه انشاالله ب زودی راه میره واسه حرف زدنشم نترس اگه متوجه میشه چی میگی حرفاتو میفهمه کارایی ک میخوای رو انجام میده امیدت ب خدا🌷🌷

خدایا تو دلیمو سپردم ب خودت سالم سالم بگیرمش تو بغلم 

فقط میگه میگه بابا و مامان

من خودم بچه ندارم ولی تا دلت بخواد دور برم پر بچست خیلیارو دیدم دیر حرف زدن دیر راه رفتن و خیلی چیزای دیگه امیدتو از دست نده با دخترت خیلی صحبت کن صبح تا شب همش باهاش حرف بزن بازی کن ازش بخواه چیزای مختلف رو بگه حتی اگ یه صدا دربیاره تمام تلاشتو براش بکن ولی امیدتو از دست نده هیچ بچه ای شبیه اونیکی نیست

خدایا تو دلیمو سپردم ب خودت سالم سالم بگیرمش تو بغلم 

چقد صبر

حق داری سخته

ولی اون فرشته کوچولو فقط تو و داره ا

بهش کمکم گن

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).