2777
2789
عنوان

پرده اتاق خواب نظر بدید

748 بازدید | 30 پست

پرده اتتق خواب مخمل و حریر ترکیب بزنم یا فقط حریر؟

مثلا حریر سفید و طوسی 

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

من اتاق دخترم حریز سفید با مخمل یاسی  زدم یه گوشه یعنی مخمل زدم 

ولی اتاق دیگه رو برای انشالله پسر ایندم حریر سفید و حریر آبی پررنگ و ابی کمرنگ ..یعنی ۳ تا حریر ولی یه گوشه 

دومی ۱ ملیون ارزونتر شد  ولی خوشگلتزه

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
من اتاق دخترم حریز سفید با مخمل یاسی  زدم یه گوشه یعنی مخمل زدم  ولی اتاق دیگه رو برای ان ...

پرده قبلیم دقیقا همین بود حریر سفید و مخمل یاسی حالا میخوام یاسی رو عوض کنم طوسی بزنم گفتم ببینم همونطوری بهتره یا کلا حریر باشه،پس شما میگی حریر بگیرم کلشو؟

حریر طوسی پر رنگ و کمرنگ و سفید؟

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اتاق دخترم حریز سفید با مخمل یاسی  زدم یه گوشه یعنی مخمل زدم  ولی اتاق دیگه رو برای ان ...

چه تفاهمی داریم با هم من یه پسر ۴ ساله دارم و این ماه اقدام کردم واسه بارداری دوم ۲۲ موعدمه ولی دلم میخواد منفی بشه یه جورایی پشیمون شدم😭

نمیدونم چی درسته چی غلط میترسم از دوباره بچه بزرگ کردن و سختیاش

من حریر سفید و کتان طوسی زدم. به نظرم قشنگ شده. مخمل برای اتاق خواب یه کم سنگین هست به نظرم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چه تفاهمی داریم با هم من یه پسر ۴ ساله دارم و این ماه اقدام کردم واسه بارداری دوم ۲۲ موعدمه ولی دلم ...

چه جالب منم ۲۱ ام موعدمه اقدام کردم و پشیمون شدم😃🤣 

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈

وای خدا چه امضای با حالی داری خودت نوشتی؟ 

خداییش هیچی از قلم ننداختی😅

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
من حریر سفید و کتان طوسی زدم. به نظرم قشنگ شده. مخمل برای اتاق خواب یه کم سنگین هست به نظرم

اره خودمم اینطور فکر میکنم

عه چه باحال،شما چراپشیمونی؟

من میخوام زعفرون بخورم هر چند شایدم جواب نده ها ولی دو دلم

پرده قبلیم دقیقا همین بود حریر سفید و مخمل یاسی حالا میخوام یاسی رو عوض کنم طوسی بزنم گفتم ببینم همو ...

من اتاق خودم حریر طوسی پررنگه با حریر سفید اونم قشنگه

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
چه تفاهمی داریم با هم من یه پسر ۴ ساله دارم و این ماه اقدام کردم واسه بارداری دوم ۲۲ موعدمه ولی دلم ...

عزیزم هر چی به صلاحته اصلا دودل نشو منم نمیخاستم ولی انقد تحقیق کردم دیدم اختلاف سنی ۳ تا ۴ سال همه گفتن بهتره آخرش که باید بیارم چون دخترم تنهاست ولی هر چی زودتر بهتر با هم بزرگ میشن ولی خب من چون بیشتر دو تا نمیخام الهی مثبت بشه و پسر که دیگه دو جنس جور باشه 

عه چه باحال،شما چراپشیمونی؟ من میخوام زعفرون بخورم هر چند شایدم جواب نده ها ولی دو دلم

چون دخترم هنوز خیلی وابسطه هست بهم خودمم گاهی بهم میریزم جدیدا عصبی شدم قبلا اصصصصلا اینطوری نبودم یه جوری با بچه رفتار میکنم انگار ۱۵ سالشه و همه چیو میفهمه 

اگ دومی بیاد فک کنم بچم نابود شه با این سست شدن های من ولی امیدوارم اگ تو تقدیرم هست خدا کمکم کنه

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
عه چه باحال،شما چراپشیمونی؟ من میخوام زعفرون بخورم هر چند شایدم جواب نده ها ولی دو دلم

زعفرون نخور میگن شاید سقط نشه اما ممکنه معلول بشه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
پرده قبلیم دقیقا همین بود حریر سفید و مخمل یاسی حالا میخوام یاسی رو عوض کنم طوسی بزنم گفتم ببینم همو ...

اسی جان به نظر منم مخمل برای اتاق خواب زیاد مناسب نیست مخصوصا کودک فقط  واسه عروس دوماد میپسندم.همون حریر دورنگ یاسه رنگ به نظرم شیکتره من خودمم واسه خواب حریر گرفتم.حالا بازم هر جور به دلته