2777
2789
عنوان

بیاین بگین کدومشون بهترن

58 بازدید | 2 پست

یه زنی که شوهرش متوسط رو به بالا پولداره خودش ریخت و پاش الکی نمیکنه خوشرو هرچی دعواشم بکنن خانواده شوهرش اصلا به رو خودش نمیاره خنده رو تمیز تو خونه مرتب ولی به بچه ش که یک سالو نیم داره اهمیت نمیده زیاد میزاره خونه مامانش دو سه روز بمونه اصلا حوصله غذا درست کردن و مهمون اومدن نداره 

من پریشانم پریشان تر از آخرین ستاره ی آسمان صبح به خودش که می اید همه رفته و او اندوهگین جا مانده خیال اسوده ی سختی دست برگریبانم شده

الان نمی‌دونم با کی مقایسه کردی و اصلا خودتی یا کس دیگه کار درستی نیست آدم باید خودش رو با خودش مقایسه کنه هر کس خوبی داره یه سری اخلاق بد هم داره مهم اینه تلاش کنه خودش رو اصلاح کنه اگر می‌دونه اشتباهی تو کارش هست وگرنه با این که من خوبی هام بیشتر از فلانی هست پس دیگه کلا خوبم خودش رو عقب میندازه شاید بعداً کسانی که اطرافت هستن از هر لحاظ پیشرفت کردن نگاه می‌کنی میبینی خودت سر جان هستی 

الان نمی‌دونم با کی مقایسه کردی و اصلا خودتی یا کس دیگه کار درستی نیست آدم باید خودش رو با خودش مقای ...

نه هیچکدومشون خودم نیستم عزیزم دو نفر از اطافیانم هستن که گاهی دو به شکم که کدومشون مورد اعتماده کدومشون بهتره

من پریشانم پریشان تر از آخرین ستاره ی آسمان صبح به خودش که می اید همه رفته و او اندوهگین جا مانده خیال اسوده ی سختی دست برگریبانم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.