2777
2789

پسرم امسال باید کلاس دوم می‌بود ولی چون پارسال مریض شد و نتونست ادامه بده نرفت کلاس اول .امسال همش با گریه و ناراحتی میره تو کلاس هم نمیمونه .داغون شدم از دستش.شما راهکاری سراغ دارین

فقط خدا

بچه خواهر من تا آخر سال باخواهرم تو کلاس درس بود 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان منو بچه ها هرکاری بگیم بیفایدس...ببر مشاوره ک تخصص کودک داره تا ریشه یابی کنه حل بشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بی قرار یعنی چی؟خب چرا مدرسه رو دوست نداره؟من پسرم کلاس دومه میگه زنگ تفریح ها حتما باید بیاید پیشم خودم یا شوهرم هر زنگ تفریح میریم پیشش

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

یادمه منم زمان مدرسه کلاس اول یه دختری بود که کلا گریه میکرد و تو مدرسه نمیموند اولا وسط کلاس زنگ میزدن مادرش بیاد ببردش. بعد بردنش پیش روانشناس دو جلسه و یکم باهاش صحبت کرد و کم کم خوب شد

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

حتمن ترس و استرس جدایی داره.

بگو من پشت در منتظرت هستم  کلاست تموم شد بیایی پیشم.

یه مدت باهاش برو تا عادت کنه.

براش جایزه و خوراکی که دوست داره بگیر.

با معلمش هم صحبت کن نظرش رو بپرس که چیکار کنی.

البته اگه با تجربه باشه..راهنمایی میکنه.

تاحالا ازت دور نبوده،

قبلن مهدی، کلاسی نبردی تنهایی رو تجربه کنه؟

بی قرار یعنی چی؟خب چرا مدرسه رو دوست نداره؟من پسرم کلاس دومه میگه زنگ تفریح ها حتما باید بیاید پیشم ...

اذیت نمیشید؟ عمه منم با بچه اش سرکلاس مینشست از اول کلاس تا زنگ اخر.. حتی بچه اش اجازه نمیداد بیرون کلاس بشینه

علت بی قراریش چیه؟ 

میگه دلم برات تنگ میشه در صورتی که من تو حیاط مدرسه میشینم

پارسال ذات الریه گرفت بیمارستان بستری شد.امسال خیلی می‌ترسه به حدی گریه میکنه که ضربان قلبش بالا میره حالت غش و تهوع .هر مشاوره هم یه راهکار میگه 

فقط خدا

بار منفی دور تا دور بچت دور کن 

مریض شد یعنی چی ، سرما خوردگی؟؟؟ این که طبیعیه پارسال بچه های من فقط یک ماه سالم بودن تو کل این ۹ ماه مدرسه ماه حصلشم شد آبله 

من فکر میکنم این جو بد و منفی رو خودت براش ایجاد کردی 

بی قرار یعنی چی؟خب چرا مدرسه رو دوست نداره؟من پسرم کلاس دومه میگه زنگ تفریح ها حتما باید بیاید پیشم ...

وای توروخدا اینقدر لی لی به لالاش نزارین بچه منم دوم هست ولی مدرسه همچین اجازه ای نمیده

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.