2777
2789
عنوان

زن عموی.....

190 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها

من یه زن عمو دارم که بشدت حسود و دهن بینه همش دنبال اینه که ببینه کی چی داره اینم بره همونو بخره ما هر کاری میکنیم یا هر چی میخریم باید ازش پنهان کنیم...

حالا مشکل من اینکه عموم وسع مالیش نمیرسه که خونه بخره بعد از فشار مستاجری اینا رفتن خونه مادر بزرگم اونم کلافه کرده من نمیدونم الان تا زمانی که اون خونه مادربزرگمه من برم اونجا یا نه 

از طرفی نمیتونم دوری مادربزرگمو تحمل کنم از طرفی رفتار اونو🙁

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته....

مادر بزرگتونو دعوت کنید خونتون

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما درکشون کنید ما پدر شوهرم رو نگه داری میکنیم  برادر شوهرم کرایه بود وسعش نمیرسید کرایه بده گفتن تا بیایم پیشتون‌ الان خدا راشکر باهم بچه ها میسازن اما وقتی خواهر شوهرها باهم میان اذیت میشیم واقعا اگر مرتب برین سختش میشه درکش کنید

به سر زدن شما میخواد حسادت کنه یعنی ؟

تمام رفتار هاش رو مخه فک کن ما هر کار انجام بدیم چ خوب چ بد اینم باید انجام بده بدون اینکه ببینه اصلا ب شرایطش میخوره یا ن

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته....