2777
2789
عنوان

بی طاقتی تا سونوی آنومالی

93 بازدید | 10 پست

همیشه فکر میکردم اگه برای بار دوم باردار بشم جنسیتش اصن برام فرق نمیکنه اما الان تا شنبه ی هفته ی بعد نمیدونم چیکار کنم دوس دارم زودتر ببینمش و بدونم چیه حس میکنم روزا نمیگذره  

جنسیت بچه اولت چیه؟؟؟ 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دومی مهم تره ها

مثن اولی پسر باشه دوست داری دختر بشه یا برعکس

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من پسر دوس داشتم خدا بهم یه پسر داده الان دومیو نمیدونم چیه آخه هر دوتاشم یه هیجان خاصی داره داشتنش

انشاالله که صحیح وسالم باشه و اونی که دوست داری برامنم دعا کن بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه بحق امام حسین

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
دومی مهم تره ها مثن اولی پسر باشه دوست داری دختر بشه یا برعکس

آره واقعن الان من میگم پسر باشه جفت میشن یه جور خوبه دختر باشه هم که ی دنیای صورتی در انتظارمه یه جور خوبه البته دیگه اصلن نمیخام باردار باشم این اخریشه الان دل تد دلم نیست

آره واقعن الان من میگم پسر باشه جفت میشن یه جور خوبه دختر باشه هم که ی دنیای صورتی در انتظارمه یه جو ...

من چون خودم دوست دارم هم دختر داشته باشم هم پسر دعا میکنم دختر شه😂😍

من دو قلو دختر و پسر دوست دارم و آرزومه داشته باشم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من چون خودم دوست دارم هم دختر داشته باشم هم پسر دعا میکنم دختر شه😂😍 من دو قلو دختر و پسر دوست دار ...

اتفاقن داشتم وسایل دخترونه میدیدم انقد گوگولی و ناز بودن دلم برا همشون رفت  دختر هم خیلی نازه بعدن و باباش موهامون ذاتن بوره حالا پسرم بور شد اینم موطلایی بشه من براش غش میکنم