2777
2789
عنوان

شده دلت له حال خودت بسوزه؟؟؟

429 بازدید | 36 پست

هر‌کی دلش درد و‌دل میخواد بیاد اینجا

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هعیییییی هزاران بار

من هر روز دلم خون میشه باز صورتمو خنثی نگه میدارم انگار چیزی نشده زندگی خوبه

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

بله 

باردارم ویار شدید داشتم مادرشوهرم حتی یک بار زنگ نزد حالمو بپرسه بعد از ۵ ماه که حالم خوب شد رفتم خونشون دو تا چایی ریخت یکی برای شوهرم یکی برای پدرشوهرم

پدرشوهرم چایی خودشو گذاشت جلو

خیلی ناراحت شدم از این رفتارش

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

من یه دختر مجرد که قشنگ اول جوونیمه سنی ندارم

ولی هزار تا درد دارم

اینکه هیچ وقت نتونستم مثل باقی همسنام باشم

هیچ وقت نتونستم خوشبگذرونم

هیج وقت نتونستم شاد باشم

از زمانی که یادمه از همه چیزم زدم از خورد و‌خوراک از رخت و لباس که بتونم یکی از خواسته هامو داشته باشم

خیلی زندگی سختیه

خیلیییی

بله  باردارم ویار شدید داشتم مادرشوهرم حتی یک بار زنگ نزد حالمو بپرسه بعد از ۵ ماه که حالم خوب ...

الهی بمیرم برای حال اون لحظت

مادرشوهرت احمق بودنشو نشون داده عزیزم

الهی بمیرم برای حال اون لحظت مادرشوهرت احمق بودنشو نشون داده عزیزم

خدا نکنه گلم 

سعی میکنم خیلی کمتر برم  ولی هردفعه رفتم یه زهری ریخت بالاخره انگار من هووشم از وقتی باردار شدم باهام حرف نمیزنه جز سلام علیک

این دو سه باری هم که رفتم فقط و فقط بخاطر پدرشوهر نازنینم بود

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اره بیشتر از پنج ساله ولی دیگه بی حس شدم نسبت به خودم فقط یه مادر ویه همسر هستم خودم دیگه خودمو وآرز ...

این زندگی ها خیلی بدن خیییلی

بجه ها قشنگ متوجه جو بد میشن

ولی تو بیشتر به خودت توجه کن بیشتر به خودت برس شاداب باش زندگی کن

مگه چنبار فرصت زندگی کردن داری

یه استادی داشتم میگفت هر جا فهمیدی مسیرت اشتباهه نترس اولین دور برگردون‌دور بزن