نمیدونم از دستش چیکار کنم از حرفای مفتش از تهمتهاش از پر کردن شوهرم کی از دستش راحت میشم خدایاااااااااااااااااااااا بسه دیگه نمیخوام هر چی دوری میکنم هرچی بیخیال میشم ندید میگیرم نشنیده میگیرم باز زهرشو میریزه باز آرامشم و بهم میزنه با اعصاب خورد صبحم و شروع کردم و اومدم سرکار که تا عصر باید بمونم خدا ازت نگذره حلالت نمیکنم انشاا.. همین دنیا تاوان کارا حرفات و بدی اگر عدالتی هست به چشم ببینم که داری جواب پس میدی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم برای رفع فتنه سروه فلق و ناس ی او زیاد بخون...آیا الکرسی بخون.....سوره توحید رو به چهار جهت خودت بخون کسی نمیتونه شدی بهت برسونه من از وقتی اینکارو میکنم دیگه حرف کسی روی شوهرم تاثید نداره
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
قضیه تکراریه و بارها شنیدین دیشب شوهرم تنها رفت خونه مادرش خودش خواست که تنها بره نکه من بگم نمیام گفت بیرون کار دارم یه سر هم اونجا میرم برگشت پر شده بود همه حرفای مادرش و عین طوطی تکرار میکرد هم دیشب بحث کردم هم صبح که تو اهل رفت و آمد نیستی نمیخوای با خانواده من ارتباط داشته باشی منزوی هستی هیچ کس جرات نداره خونمون بیاد بخاطر تو، دلم و شکست
یاد مادرشوهر خودم افتادم که روز عید قربان شوهرمو پر کرد و تهمت الکی زد و باعث شد دعوای بدی بیوفته تو زندگیم .... عیدمو کوفت کرد نشستم خودمو زدمو و زار زار گریه کردم روز عیدی. گلم مطمئن باش خدا جوابشونو میده
مادر شوهر منم از این زرها زیاد میزد اینا همش از حسودی بیش از حد ک نسبت ب عروس دارن احتمالا خودشو شوهرش با هم خوب نیستن عقده اش و رو شما خالی میکنه ک دلش آروم بگیره
کارایی که گفتم بکن.تاثیر مادر شوهرت روش از بین میره
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
حالاقبول دارم ولی یه بخشی ازاین قضایاواقعا مقصر این مردان چرابایدگوش بدن اخه جالبه شوهره من حتی یک درصد به حرف خانوادش نیست چون میگه میشناسمشون باهاش حتما
کارایی که گفتم بکن.تاثیر مادر شوهرت روش از بین میره
باشه انجام میدم ولی امروز نفرینش کردم با اینکه اهل نفرین نیستم از خدا خواستم لال از دنیا بره که به ناحق زندگیم و زهر میکنه تو تاپیک قبلیام گفتم میخواست دورهمی بچینه با شام من گفتم نه چون شاغلم حالا دو هفته از حرفم گذشته شوهرم و پر کرده زنت اهل رفت و آمد نیست