2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونستی منم قبلا تو همه چی به در بسته خوردم؟
تقریبا داشتم همه چیزمو از دست میدادم...حتی خودم...
من نمیدونم چه قضیه ای حالتو بد کرده..
ولی خودتو ببخش...ما ادمیم و اشتباه میکنیم..ما باید اشتباه کنیم..پس خودتو ببخش...بشین به راه حل فکر کن
چرا نمیتونی با خیال راحت یکیو دوست داشته باشی؟ چی نگرانت میکنه؟ چی باعث میشه که نتونی؟

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
میدونستی منم قبلا تو همه چی به در بسته خوردم؟ تقریبا داشتم همه چیزمو از دست میدادم...حتی خودم... من ...

باورت میشه دیگه خودمم نمیدونم فقط گریه میکنم از همه چی میترسم حتی از سایه خودم 

جرات ندارم هیچ کاریو توزندگیم دوباره شروع کنم 

باورت میشه دیگه خودمم نمیدونم فقط گریه میکنم از همه چی میترسم حتی از سایه خودم  جرات ندارم هیچ ...

چرا میترسی؟

چرا جرات نداری؟

مگه بقیه چطورن ازنظرت که دست به هرکاری میزنن؟ واینکه همیشه موفقن بنظرت؟

چرا میترسی؟ چرا جرات نداری؟ مگه بقیه چطورن ازنظرت که دست به هرکاری میزنن؟ واینکه همیشه موفقن بنظرت ...

چون اطرافیانم معتقدن همه تو خیابون منتظرن من از خونه پامو بزارم بیرون یه مشت قاچاقچی و هول میخوان ....😔

همش اعتماد به نفسمو خراب میکنن سراغ هرچی میرم انقدر ازش بد میگن یا به یه نحوی خرابش میکنن که کلا نابود شم💔دیگه حوصله هیچیو ندارم 😔

چون اطرافیانم معتقدن همه تو خیابون منتظرن من از خونه پامو بزارم بیرون یه مشت قاچاقچی و هول میخوان .. ...

خانواده منم بی قصد و از سرندونستن اعتمادبنفسمو گرفتم الان که بچه دارم باز همینم ولی روانشناس خیلی کمک میکنه 

من از نظر تحصیلی وکاری و ازدواج و.....کم ندارم ولی چون اعتمادبنفس ندارم نادیده گرفته میشه

روانشناس خوب خیلی کمک میکنه