2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شد

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 22 پست
عزیزم.روحشان در ارامش.

ممنونم گلی

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
من هرروز منتطرم زنگ بزنن هرروز زمان ملاقات حال مرگ دارم  حیف اون همه مهربونی که اونجا باشه

عزیزم دیر یا زود همه باید بریم ولی مهم اینه وقتی میریم چجوری میرین با دست پر یا خالی ، بقیه چجوری یادمون میکنن 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد مامان بزرگم افتادم .زمانی که فوتذکردن.چه حال بدی بود وصف نمیشه کرد

چقدر مامانم حالش بد بود تا اینکه مامانم با باباش انس گرفت اون هم رفت .دیگه همه چیز تموم شد

خدا بچه هات رو حفظ کنه

عزیزم دیر یا زود همه باید بریم ولی مهم اینه وقتی میریم چجوری میرین با دست پر یا خالی ، بقیه چجوری یا ...

نه اینکه مامانم باشه ولی چون کارمند بود باسواد بود(۶۰سالشه)تاپارسال هرکی کاری داشت میومد دنبال مامانم بره انجام بده براش همه با خوبیاش و لطفاش یادش میکردن هی گفتم مامان اینقد برای همه غصه نخور اینقد حرص نخور مامان بلا سرت میاد دوراز جون!چقد گفتم‌گوش نکرد !چقد برای خالم و بچش که تصادف کردن غصه خورد همونا داغونش‌کرد

گفتم مامان غصه نخور گوش نکرد

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
یاد مامان بزرگم افتادم .زمانی که فوتذکردن.چه حال بدی بود وصف نمیشه کرد چقدر مامانم حالش بد بود تا ا ...

خدا رحمتشون کنه ممنونم عزیزم

نه اینکه مامانم باشه ولی چون کارمند بود باسواد بود(۶۰سالشه)تاپارسال هرکی کاری داشت میومد دنبال مامان ...

من یه خاله داشتم ۲سال پیش فوت کرد روزی که دفنش کردن مرد و زن پیر و جوون فامیل و غریبه هرکس که فقط یبار دیده بودش همه خودسون رو به تشییع رسونده بودن ، فکر کنم بالای ۱۰۰۰ نفر بودن خیلی برامون عجیب بود ، همه گریه میکردن و میگفتن ما جز دست به خیر ، اخلاق خوب ،شوخی و خنده ازش چیزی ندیدیم ، جوونم بود بنده خدا ۵۰ سالش بود ، ولی جوری زندگی کرد که هنوزم همه داغش رو تازه دارن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
من یه خاله داشتم ۲سال پیش فوت کرد روزی که دفنش کردن مرد و زن پیر و جوون فامیل و غریبه هرکس که فقط یب ...

خدارحمتشون کنه عزیزم

نمیدونم خداخودش میگه خوب باشین بعدش خوبارو زود میبره