2777
2789

بچه ها من یکی از همکلاسیام بهم پیشنهاد اشنایی داد در جریان خانواده من اولش قبول نکردم بخاطر اینکه از لحاظ قیافه از من پایینتر بود ولی بعدش بهش این فرصت و دادم ک بیاد حرفاشو بزنه دوسه روز هم به همدیگه پیام میدادیم تو روبیکا 

من یه مزاحم داشتم تو روبیکا به این آقا گفتم روبیکارو حذف میکنم اگه با من کاری داشتید تلگرام پیام بدید خلاصه چند شبه پیام نداده من حالا رفتم روبیکا نصب کردم دوباره و دیدم این اقا پروفایل عاشقانه گزاشته و بیوگرافی روبیکا زده دین من خلاصه میشه تو چشات و یه m کنارش

بنظرتون چه واکنشی داشته باشم؟بلاکش کنم یا یکم بد و بیراه بهش بگم یا اصلا اهمیتی ندم؟

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بی تفاوت از کنارش رد شو. 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
محل سگ بش نده

خاک برسرش کنن پسره ی زشت کثیف فکر نمیکردم انقدر کثافت باشه منو باش بخاطر سادگیش و قیافه معمولیش قبولش کردم فکر کردم شیله پیله ای تو کارش نیست دلم میخواد بهش بگم واقعا کارت زشته من اصلا علاقه ای به تو نداشتم 

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.