2777
2789
عنوان

چی کار کنم یکم آروم شم😔

184 بازدید | 19 پست

تو همه چی به دربسته خوردم 

دارم دیوونه میشم 

قبلا میتونستم روحیمو حفظ کنم ادامه بدم یا حداقل ساکت باشم تا بعد الان همش یا ناراحت و ساکتم یا عصبی و پرخاشگر 

واقعا خستم چی کار کنم آخه 😔😔😔😔

🥺

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من راجب خودم باور کردم

چیزی که واسه بقیه اسون به دست میاد 

من با هزار تا بدبختی به دستش میارم

از وقتی باورش کردم ، راحتتر با مشکلاتم کنار میام

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

میتونی یکم تفریح کنی با دوستان باشی ک از این جو افسردگی‌ دور بشی

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
میتونی یکم تفریح کنی با دوستان باشی ک از این جو افسردگی‌ دور بشی

من هیچ دوستی ندارم یدونه داشتم انقدر آبجیم و داداشام ازش بد گفتن مامانم دیگه نزاشت حتی باهاش حرف بزنم😔

واقعا به خودم فکر میکنم میگم خدا این حالو نصیب گرگ بیابون نکنه🫂😔

والا من خدا رو هم درک نمیکنم :))

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

به این فکر کن حرص خوردن تو هیچ تغییری تو هیچ جایی ایجاد نمی کنه فقط تو رو فرسوده تر و درمانده تر می کنه!، هر چی بخواد بشه می شه!  این حرص خوردن فقط خودت از بین می بره! 

من چند سال بود یه ماجراهایی داشتم و به خاطرشون خیلی حرص می خوردم بعد چند سال همه اونها تموم شد ولی تو این چند سال به خاطر حرص خوردن زیاد از حدم چقدر ریزش مو گرفتم ، صورتم لک شد ، سه تا از دندون هام خراب شد! فقط خودم از بین رفتم! 

یا ارحم الراحمین