2789
عنوان

ادامه عمل جراحی کوچک کردن سینه

483047 بازدید | 6033 پست
دوستان چون تاپیک قبلی خیلی سخت بالا میومد لطفا ادامه مطالب رو در این تاپیک جدید شروع کنید. ممنون

برای راحتی دوستانی که اولین بار توی این تاپیک میان اطلاعات کسایی که عمل کردند رو اینجا میزاریم

آیدا... دکتر طاهری / جراحی سینه / 100-80 / 20تیر90 / 2800 تومان /بسیار راضی

سروناز ... دکتر طاهری/ 22 بهمن 90/ جراحی سینه و لیپولیز شکم پهلو و پشت/ کل هزینه ها: 6200

ونوس ... دکتر طاهری/جراحی ماموپلاستی ریداکشن/ 90-95/22آبان 90/ 2500(با مجموعه آزمایشات)/ میزان رضایت از سایز و جای بخیه خیلی زیاد

سوفیا... دکتر طاهری/ ماموپلاستی/ 85-90 /سایز فعلی طبی 70C فانتزی 80-85/ 20اردیبهشت91/ 2800 / رضایتمندی بالا

منصوره... دکتر محمدخواه.اراک/جراحی سینه/90-70/15تیر 91

تسنیم... دکتر آتوسامعروفی.مشهد/ماموپلاستی و ابدومینوپلاستی/85-70/16مرداد91/با مخارج جانبی حدود 5 تومان شد/از دکترم فوق العاده راضیم

نفس... دکتر بقایی/ماموپلاستی/85-75/تیر90/3تومان/بسیار راضی . دکترفوق العادہ بااخلاق وبامسئولیت

نازنین...دکتر طاهری/ماموپلاستی/90-85/ سایز فعلی 80/10 خرداد91/ با هزینه های جانبی 3،400،000/ راضی

رهایی ... دکتر طاهری/ماموپلاستی و لیپولیز شکم و پهلو/ ?? مرداد??/ 75D/ سایز فعلی75B / مجموعا 5.500/ یه کم جمع و جور شدم اما هنوز ورم دارم... بعدا می گم

عسل./دکتر لطیفی/لیفت سینه و ساکشن شکم و بهلو/سایز قبل و بعد 80/میزان رضایت حدود 90 درصد/تاریخ عمل 26/11/90 هزینه 6200

خدایا مرا آن ده که آن به

عزیزم منم خواهرم عمل لیفت سینه پیش دگتر میر حسینی انجام داده و خیلی خیلی راضی
https://www.instagram.com/drmirhoseyni/

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تاپیک خیلی خوبی زدین.... اکثر خانوم ها بعد از بچه دار شدن این مشکل رو پیدا می کنند.... من یه دختر یک ساله دارم.... سینه هام خیلی بزرگ شده بودند که الان کوچکتر شدن و بهتر شدن ولی افتادگی دارن... خیلی دلم می خواد عمل کنم ولی خیلی می ترسم

به نظرتون زوده من برم برای عمل....البته بچه شیر نمی دم چند ماهه
آیدا جون کرم سیکالفیتو میگین دیگه... دادن 2 ماه زدم دیگه از تنبلی خودم نزدم..حالا دوباره شروع کردم به زدن

ولی همون قسمت گره ی بخیه ها قشنگ یک لک مونده... تو ویزیت 2 ماه بعد عملمم که رفته بودم با اینکه تا اون موقع کرممو مرتب زده بودم، بازم خود خانوم دکتر تعجب کرد که چرا جای بخیه هام انقد مونده و دوباره یه آمپولی به تک تک سوراخام با سرنگ مخصوص پی آر پی تزریق کردن که خیلیم درد داشت ولی بازم مونده جاش:((( انگار جنس پوست من بد بوده

رهایی جون یه چیز دیگه یادم اومد بپرسم...رنگ پوست شکمتون تیره تر شده آیا؟؟؟؟ واسه من بعد عمل تیره شده. قبلش سفید بود ولی الان ...

صوفیا جون کرم باست مزنش چنده:دی؟؟
در ضمن صوفیا جون مرسیییییی ولی سایت باز قاط زده نمیشه به علاقه مندیها اضافش کرد این تاپیکو:(((

آنا جون کلا هیچ دردی نداشت عمل کوچیک کردن و لیفت سینه... جای بخیه هام ظاهرا به نوع پوست بستگی داره
آنا جون اگر دیگه بچه نمیخوای میتونی عمل کنی ولی اگر بچه ات بزرگتر باشه دردسرت هم کمتره چون تا دو ماه نباید دستت رو بالا ببری و چیز سنگین بلند کنی . ولی کلا عملش درد نداره من وقتی مرخص شدم اصلا مسکن نخوردم . فقط مراقبت بعد ازعمل مهمه . و جای عمل هم کاملا از بین نمیره و آثارش میمونه .

سروناز جون چون دیگه مثل قبل پوسته شکمت کش نمیاد تیره تر به نظر میرسه مثل این شده که لاغر شدی وپوست اون کشیدگی رو نداره عزیزم . کرم باست سینه رو 39 خریدم مارک موستلا
خدایا مرا آن ده که آن به
آنا جون این تاپیک برای همینه که هرکس سئوالی داشت بپرسه . بله کرم رفع اسکار رو میشه به هر زخمی حتی جای جوش هم زد .

سروناز جون الان من به لیست علاقه مندیهام اضافش کردم .
خدایا مرا آن ده که آن به
واسه منم بالاخره اضافه شد صوفیا جون

یکی از خانوما اسکار ژل رو معرفی کردن که خودشون استفاده کرده بودن و راضی بودن...

آنا جون لیزر هم میکنن رد بخیه هارو که از بین بره

دکتر طاهری، بقایی، وارسته کیا....اینا دکترایی بودن که بچه های تاپیک قبلی رضایت داشتن از کارشون و احساس مسولیتشون بعد عمل
باید برم داروخانه بگم اسکار ژل می خوام برای جای بخیه و اینا؟ خودمونیم ها ولی بعد از بچه دار شدن هیکل آدم نابود می شه.... من که هر سینه هام رو می بینم می خوام خودم رو بکشم از ناراحتی
آنا جون منم فردا میخوام برم داروخونه دنبال این اسکار ژل...اگه خریدم حتما میگم

بازم خوبه هیکل شما بعد از بچه دار شدن نابود شده:))) ما که هیچ غلطی نکردیم هنوز نابود شده ایم:دی