2789
عنوان

ادامه عمل جراحی کوچک کردن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 483049 بازدید | 6033 پست
آیدا جون مرسی که قبول زحمت کردی..... راستی اینجا انگار اکثرا با طاهری عملیدناااااااااااا.....من هم که پرچمدار بودم...خداوکیلی طاهری باید کل پول منو بهم برگردونه هههههههههههههههه

راستی درباره لیپولیز من شنیدم با بیحسی موضعی هم انجام میشه....
دوستان گل لطفا نظر بدید تا ببینیم چطوری بهتره

اگه فکر میکنید اصلا با فونت خوب نمیشه کلا فونت رو بر میدارم و ساده مینویسم مثل همین تایپ خودمون

و بقیه دوستای گلی که به این تاپیک سر میزنید لطفا اطلاعات جراحیتون رو برام بزارید تا یه جا برای همه رو وارد کنم

مرسی

اسم دکتر / نوع جراحی/ سایز قبلی و فعلی/ تاریخ جراحی / هزینه /میزان رضایتمندی
Daisypath Happy Birthday tickers

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آیدا جان ممنون زحمت کشیدی وقتی همه بچه ها مشخصات رو گذاشتن و لیست کامل شد کپی میکنم اول صفحه

سوفیا: دکتر طاهری/ ماموپلاستی/ 85-90 /سایز فعلی طبی 70C فانتزی 80-85/ 20اردیبهشت91/ 2800 / رضایتمندی بالا

ونوس جون و سروناز جون ممنون جواب دادید
خدایا مرا آن ده که آن به
مامان ساغر خوش اومدے.
بچہ شیرخوار کہ نداری؟بایدچندماھی ازپایان شیردھیت گذشتہ باشہ.ھرسوالی داری در خدمتیم.
از آدمها بُت نسازید، این خ ی ان ت است! هم به خودتان، هم به خودشان.
خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند
و شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خــــــدایِ خود ساخته
سلام دوستان.......

ممنون ونوس جان که جواب دادی

من امروز پیش دکترم بودم شکمم اب اورده بود که با سرنگ کشید و گفت دوباره 4 شنبه برم پیشش

من فکر میکنم این فرو رفتگی مربوط به بخبه ها باشه و اینکه امروز خییلی بهتر شده...ولی کل بدنم درد میکته از زیر سینه تا پایین شکم درد طاقت فرسایی دارم......همه استخوانهام درد میکنه.......به شدت

من 16/5/91 در بیمارستان مهر مشهد توسط خانم دکتر اتوسا معروفی عمل ماموپلاستی و ابدومینوپلاستی را همزمان انجام دادم هزینه عمل با مخارج جانبی حدود 5 تومان شد و از دکترم فوق العاده راضیم.....بسیار مهربان و با مسولیت.....هست خانم دکتر

سایز من 85 بود با افتادگی شدید..الان فعلا که 70 شده ...... اگه تغییر نکنه نمیونم.....ولی همینجوری هم خیلی راضی و خوشحالم

اینم زحمت ایدا خانم شاید به درد دوستان مشهدی بخوره.......
اگر حس روییدن در تو باشد حتی در کویر هم رشد خواهی کرد.(دکتر شریعتی)
اسم:نفس
دکتر:بقایی
نوع جراحی:ماموپلاستی/ سایز قبلی:85 و فعلی:75
تاریخ جراحی:تیرماہ 90 هزینه :3میلیون
میزان رضایتمندی:زیاد.دکترفوق العادہ بااخلاق وبامسئولیت
تسنیم جان عملت سنگین بودہ بایدتحمل کنی.سختیش یک ھفتہ دیگہ.بعد روبرا میشی
آیدا... دکتر طاهری / جراحی سینه / 100-80 / 20تیر90 / 2800 تومان /بسیار راضی

سروناز ... دکتر طاهری/ 22 بهمن 90/ جراحی سینه و لیپولیز شکم پهلو و پشت/ کل هزینه ها: 6200

ونوس ... دکتر طاهری/جراحی ماموپلاستی ریداکشن/ 90-95/22آبان 90/ 2500(با مجموعه آزمایشات)/ میزان رضایت از سایز و جای بخیه خیلی زیاد

سوفیا... دکتر طاهری/ ماموپلاستی/ 85-90 /سایز فعلی طبی 70C فانتزی 80-85/ 20اردیبهشت91/ 2800 / رضایتمندی بالا

منصوره... دکتر محمدخواه.اراک/جراحی سینه/90-70/15تیر 91

تسنیم... دکتر آتوسامعروفی.مشهد/ماموپلاستی و ابدومینوپلاستی/85-70/16مرداد91/با مخارج جانبی حدود 5 تومان شد/از دکترم فوق العاده راضیم

نفس... دکتر بقایی/ماموپلاستی/85-75/تیر90/3تومان/بسیار راضی . دکترفوق العادہ بااخلاق وبامسئولیت

نازنین...دکتر طاهری/ماموپلاستی/90-85/ سایز فعلی 80/10 خرداد91/ با هزینه های جانبی 3،400،000/ راضی
آیدا... دکتر طاهری / جراحی سینه / 100-80 / 20تیر90 / 2800 تومان /بسیار راضی

سروناز ... دکتر طاهری/ 22 بهمن 90/ جراحی سینه و لیپولیز شکم پهلو و پشت/ کل هزینه ها: 6200

ونوس ... دکتر طاهری/جراحی ماموپلاستی ریداکشن/ 90-95/22آبان 90/ 2500(با مجموعه آزمایشات)/ میزان رضایت از سایز و جای بخیه خیلی زیاد

سوفیا... دکتر طاهری/ ماموپلاستی/ 85-90 /سایز فعلی طبی 70C فانتزی 80-85/ 20اردیبهشت91/ 2800 / رضایتمندی بالا

منصوره... دکتر محمدخواه.اراک/جراحی سینه/90-70/15تیر 91

تسنیم... دکتر آتوسامعروفی.مشهد/ماموپلاستی و ابدومینوپلاستی/85-70/16مرداد91/با مخارج جانبی حدود 5 تومان شد/از دکترم فوق العاده راضیم

نفس... دکتر بقایی/ماموپلاستی/85-75/تیر90/3تومان/بسیار راضی . دکترفوق العادہ بااخلاق وبامسئولیت