2789
عنوان

ادامه عمل جراحی کوچک کردن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 483049 بازدید | 6033 پست
خانم گل چرا پیش بقایی وطاھری نرفتی؟
فک نکنم کسی اینجا با رزازی عمل کردہ باشہ
از آدمها بُت نسازید، این خ ی ان ت است! هم به خودتان، هم به خودشان.
خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند
و شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خــــــدایِ خود ساخته
تسنیم جون در مورد فرو رفتگی من نمیدرکم منظورتو..همچین چیزی نداشتم... برعکس یه قسمت برآمده شده بود

ولی ورما حالا حالاها باهات هست ..حداقل 3 ماه...6 ماه از عمل من گذشته ولی هنوزم سوتین تنگ میپوشم جاش کامل میمونه رو سینم ( این یعنی ورم داره؟!!!)

گلنوش جون مرسی عزیزم جواب دادی..امروز نشد برم دنبالش...حالا از خود داروخونه ایم میپرسم

خانم گل خیلی سختت نمیشه همه ی اینارو با هم عمل کنی؟؟؟ حالا اگه بازو نبود یه چیزی...اینجوری بلند شدن و نشستن خیلی سختت میشه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان گلم..... من هم موافقم که یکی از دوستان زحمت بکشه و اطلاعات رو صفحه اول بذاره و بروز نگه داره....

خانم گل عزیز رزازی در ساکشن به روش اولتراسونیک خیلی متبحره ولی گمان نمیکنم جراحی سینه رو وارد باشه!!!! مخصوصا که یکی از بچه ها (اسمش یادم نیست) تاکید کرده بود برای سینه به رزازی اعتماد نکنید!!!!

تسنیم جان گلم من جواب سئوالاتت رو نمیدونم....ولی درباره فرورفتگی زیر سینه باید بگم من دراثر بی احتیاطی دچارش شدم که دکترم با چند جلسه لیزر حلش کرد ...ولی نمیدونم فرورفتگی شما از چه نوعیه.....بهرحال بهتره به دکترت اعتماد کنی و حرفهاش رو گوش بدی بووووووووووووووس

منصوره جان خوشحالم که بالاخره راضی شدی بوووووووووووووووووووووس
دکتر طاهری / جراحی سینه / 100-80 / 20تیر90 / 2800 تومان

سلام روز بخیر

بچه ها اگه موافق باشید من اطلاعاتتون رو مدل فونت اطلاعات خودم هر روز میام میزارم

یا اگه بخواین صفحه اول میزارم

ولی آخه صفحه اول رو یکی پست گذاشته من نمیتونم دیگه پستی بزارم که

در هر صورت لطفا هر کسی اطلاعاتش رو مثل اطلاعات من توی هر پستش اول کپی کنه

بعد مطلبش رو بنویسه تا من راحتتر بتونم پیدا کنم

سروناز جون شما هم لطفا مدل ما اطلاعاتت رو بنویس تا من یه جا وارد کنم مرسی
Daisypath Happy Birthday tickers
آیدا جون من نمیدونم چطور با فونت شما باید بزارم ولی شما همه اطلاعات رو با فونت خودت درست کن من میزارم توی اولین پست صفحه اول

دکترطاهری
تاریخ عمل 20/02/91
سایز قبلی: 85-90 با افتادگی شدید
سایز فعلی: با سوتین طبی 70C با سوتین فانتزی 80-85
هزینه عمل 2800 ( کلینیک شفا)

من هم فرورفتگی نداشتم ولی یکم زبر بخه های زیر سینه و کناره ها برجسته است و هنوز ورم دادره

دوستان چرا هیچ کس سئوال منو جواب نداد در باره لیپولیز که بدون بیهوشی هم میشه یا نه ؟؟

یک سئوال دیگه کی راجع به کویتیشن شنیده ؟؟
خدایا مرا آن ده که آن به
خانم گل دکترطاھری وبقایی ھردو بادوبرش‎ ‎کہ انتھای خط عمودی بصورتj
از آدمها بُت نسازید، این خ ی ان ت است! هم به خودتان، هم به خودشان.
خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند
و شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خــــــدایِ خود ساخته
جهت تست

دکتر طاهری / جراحی سینه / 100-80 / 20تیر90 / 2800 تومان .... آیدا

دکتر طاهری/ 22 بهمن 90/ جراحی سینه و لیپولیز شکم پهلو و پشت/ کل هزینه ها: 6200 ........ سروناز

دکتر طاهری/جراحی ماموپلاستی ریداکشن/ 90-95/22آبان 90/ 2500(با مجموعه آزمایشات)/ میزان رضایت از سایز :خیلی زیاد/ میزان رضایت از جای بخیه: خیلی زیاد ... ونوس جون
جهت تست

دکتر طاهری / جراحی سینه / 100-80 / 20تیر90 / 2800 تومان .... آیدا

دکتر طاهری/ 22 بهمن 90/ جراحی سینه و لیپولیز شکم پهلو و پشت/ کل هزینه ها: 6200 ........ سروناز

دکتر طاهری/جراحی ماموپلاستی ریداکشن/ 90-95/22آبان 90/ 2500(با مجموعه آزمایشات)/ میزان رضایت از سایز :خیلی زیاد/ میزان رضایت از جای بخیه: خیلی زیاد ... ونوس جون
جهت تست

دکتر طاهری / جراحی سینه / 100-80 / 20تیر90 / 2800 تومان ... آیدا

دکتر طاهری/ 22 بهمن 90/ جراحی سینه و لیپولیز شکم پهلو و پشت/ کل هزینه ها: 6200 ... سروناز

دکتر طاهری/جراحی ماموپلاستی ریداکشن/ 90-95/22آبان 90/ 2500(با مجموعه آزمایشات)/ میزان رضایت از سایز و جای بخیه خیلی زیاد ... ونوس
جهت تست

فکر کنم اسمارو اول مشخصات بنویسم بهتر باشه

آیدا... دکتر طاهری / جراحی سینه / 100-80 / 20تیر90 / 2800 تومان

سروناز ... دکتر طاهری/ 22 بهمن 90/ جراحی سینه و لیپولیز شکم پهلو و پشت/ کل هزینه ها: 6200

ونوس ... دکتر طاهری/جراحی ماموپلاستی ریداکشن/ 90-95/22آبان 90/ 2500(با مجموعه آزمایشات)/ میزان رضایت از سایز و جای بخیه خیلی زیاد

صوفیا جون ... دکتر طاهری / جراحی سینه / 90-80 / 20 اردیبهشت 91 / 2800 تومان