2777
2789
عنوان

از توقعات خونوادم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم بیشتر انگار دختر منه تا دختر پدر و مادرم تا هم بهشون اعتراض میکنم میگن نداریم منم میدونم دستشون تنگه اما خوب میشه مدیریت کنن بلاخره باید مسئولیت داشته باشن در قبال دخترشون...میگم دخترشون چون هزینه های خواهر دانشجوم خیلی برام زیاد میشه مثلا همین ماه من براش یه مانتو،یه شلوار،لباس زیر خریدم ،مایحتاج و خوراکی خوابگاش ،بسته اینترنتش همه بامن بوده

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
خواهرم دانشجوئه  اون یکی دبستانی برادرمم کم و بیش کنار درسش کار میکنه ...بیشتر برا خواهرام خرج ...

اشتباه میکنی از حق بچه خودت میزنی به خواهرت کمک میکنی پدرت چکار میکنه اون باید به فکرشون باشه شما خیلی هنرمند هستی برا بچه خودت پس انداز کن پدرت باید اونا رو تامین کنه 

دل را  به حریم عشق بسپار و برو فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست
گاهی میگم کاش میتونستم مثل برادر متاهلم بی تفاوت باشم اصلا دل خودمو دوست ندارم

منم مثل شمام

جالبه جایی بخوام بدجنس بشم بد میبینم😢

یعنی بتونم و نکنم‌ یه بدبیاری پیش میاد 

🍒دخترم🍒قلب من💚
اشتباه میکنی از حق بچه خودت میزنی به خواهرت کمک میکنی پدرت چکار میکنه اون باید به فکرشون باشه شما خی ...

میدونم دارم زیاده روی میکنم ولی نمیتونم بی تفاوت باشم پدرم اصلا فکر نمیکنه یه دختر چه نیازهای داره...مثلا خواهرم برای هزینه اجاره خوابگاش موهاشو فروخت خورد و خوراکشم من دادم بعد الان پیام داد که به مامانم اینا بگو یه کم پول برام بریزن هیچی بهم ندادن گفتم خو خودت بگو بهشون میگه کی به حرف من گوش کردن

میدونم دارم زیاده روی میکنم ولی نمیتونم بی تفاوت باشم پدرم اصلا فکر نمیکنه یه دختر چه نیازهای داره.. ...

تا زمانی که شما دخالت میکنید و هزینه ها را تقبل میکنی وضعیت همینه شما خودتو بکش کنار درست میشه بگو کلی قسط و قرض و بدهی داریم از من بشنو بکش کنار فقط بگو ندارم 

دل را  به حریم عشق بسپار و برو فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست
تا زمانی که شما دخالت میکنید و هزینه ها را تقبل میکنی وضعیت همینه شما خودتو بکش کنار درست میشه بگو ک ...

کاش بتونم 

همش دعا میکنم خواهرم ازدواج کنه اونوقت من دستم بازتر میشه 

پر رویی کرد گفتم حیف اون همه کاری که برات کردمگفت کور شی نکنی به همین صراحت 

عزیزدلم می فهمم چقدر دلت شکست...من خودمم گاهی به برادر متاهلم کمک میکنم اونم خیلی قدرنشناسه اما باور میکنی نسبت به اونم نمیتونم بی تفاوت باشم