2777
2789
عنوان

چرا الکی اینقدر استرس میدن بعضیا

78 بازدید | 6 پست

ما رو هم به استرس انداختن آقا زلزله صبح بوده پس لرزه هاشم که اصلاتموم شده اگه میادم زیر ۳ ریشتر حس نمیشه

بعد همش دوستام پیام میدن نخوابمیری زیر آوار و اینقدر ترسوندن من رو تپش قلب گرفتم

تموم شد زلزله چرا اینقدر استرس 

وای دارم دیوونه میشم

شهرهایی که زلزله شده تونستین بخوابین ار ترس؟ یا فقط من این همه استرس بهم وارد شده.؟

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرت به دنیا باشه می مونی اگرحتی زلزله بیاد سیل بیاد

یکی ازدوستان زنگ زده زلزله بم ۵ صبح اومده بود ممکنه اینجا اینجوری بشه هرچی میگم بم اون زلزله اصلی بود اینجا دیگه هیچی نمیاد گوش نمیکنن دیوونم کردن گوشی رم نمیتونم خاموش کنم اخبار رو سریع میخونم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

اگر آشنایی با نحوه ی عملکرد خداوند داشته باشید حتما اینم میدونید که اگر خدا بخواد بلایی سر کسی نازل بشه، هیچکی جلو دارش نیست و اگر بخواد کسیو سالم نگه داره هم براش هیچ کاری نداره.

پس خودتونو به اون بسپارید و نترسید 😉

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot