2777
2789
عنوان

امشب با شوهرم دوتایی گریه کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 30 پست
انشالله حل میشه عزیزم ناراحت نباش اینا همش حکمت من اینومیگم شایداون وسیله ای فروختین قیمتش بیشارازای ...

ابرومون در خطره 

شوهرم اینجور پیش بره باید بره زندان 

ما زیر قیمتم راضی هستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یساله  سر بدهی اومدن جلو در ابرومون و بردن  الان دادگاه داریم  یساله جنگ تو خ ...

یه تلاش نکردی یه ختم بخونی 

مثلا میخوندی چی میشد 

دیدی شاید معجزه شد

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

نمیتونید وام بگیرید؟اگه خونه دارید وام مسکن بگیرید یا جواز کسب دارید وام ۱۰۰ یا ۱۵۰ تومنی

مستاجریم

نمیتونیم قسط بدیم اجاره داریم

اگر فروش رفته بود تموم شده بود مشکلات

چه ختمی ؟ وقتی ناامید باشی نمیشه از فاطمه زهرا خاستم نذر کردم

همون کانالی ک لینک فرستادم 

تو یه بار خواستی باید زیاد بخوای 

اگ بری تو کانالش بخدا دست خالی برنمیگردی

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

ابرومون در خطره  شوهرم اینجور پیش بره باید بره زندان  ما زیر قیمتم راضی هستیم

انشالله تاچندروزآینده درست میشه هیچکیو،بخاطربدهی نکشتن عزیزم این همه صبرکردی اینم یه حکمتی توشه توکل کن به خدا فقط هیچ کارش بی حساب کتاب نیست...

مثلا میخوند چی میشد اگه قرار بود با ذکرودعا مشکلات حل بشه الان اینجا کسی هیچ مشکلی نمیداشت

امتحانش ک ضرر نداره