2777
2789

یه مصاحبه دیدم با یه زوج مصاحبه گر خارجی بودن از زنه پرسید اگر پارترنت بهت اجازه بده حاضری یه شب با یه مرد بخوابی گفت آره گفتن کی اسم چندتا بازیگر آورد به مرده گفتن گفت نه زنه گفت حتی من اگر اجازه بدم بهت گفت برام مهم نیست شأن خودمو در این حد نمیارم پایین این ممکنه یه تله باشه تا طرفت اصلا شخصیت و وفتاداری تورو بسنجه و اونجا بود که فهمیدم مردام میتونن خیلی باحیا باشن اتفاقا و چقدر قشنگه 

اره دیدم کلیپشو میدونی چی عجیبه این جواب صادقانه زنه چقدر حس امنیت میکنن که هر چیزی رو صادقانه می ...

دقیقا ولی دیدی پسره چجوری نگاهش میکرد؟ احساس شکست غم ناباوری معلوم بود تازه پارتنر خودش رو شناخت بنظر من رابطشون مثل قبل نمیشه شاید کات کنن حتی چیزی که همه زیر اون پست میگفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.