2777
2789
عنوان

دخترای مجرد و سینگل ۳۰ به بالا

453 بازدید | 25 پست

شما از تنهاییتون ناراحت نیستید؟ منظورم ازدواج نیستا حتی منظورم مسائل جنسیم نیست بیشتر منظورم اون تنهایی عاطفی هست اون مورد اذیتتون نمیکنه؟

کاش میشد بشی🖤💔

من ۲۰ سالمه میشه بیا تو

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۰ سال به خدا سنی نیست 

برو تفریح بگرد یا کلاسای مختلف برو ک  پر انرژی باشی شاد باشی به این چیزا فک نکن 

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
۲۸ ام. نه اصلاااا. خوشحالم هستم که سینگلم. ازدواج و حتی رابطه تو ایران بدرد کوفتم نمیخوره. از جو روا ...

ببین من همه اینا رو که گفتی قبول دارم خودمم از بابتش خوشحالم بخاطر همینم وارد رابطه نمیشم زیاد اگرم بشم گند زده میشه توش بخاطر اینکه پسرامون به درد نخور شدن ولی درکل آدم از نظر عاطفی نیاز داره مخصوصا دخترا نیاز دارن یکی باشه

کاش میشد بشی🖤💔
ببین من همه اینا رو که گفتی قبول دارم خودمم از بابتش خوشحالم بخاطر همینم وارد رابطه نمیشم زیاد اگرم ...

اره عاطفی و بیشتر جنسی. من خودم اگه یک درصد بخوابم با جنس مخالفم باشم بخاطر نیاز جنسیه. ولی باید سبک سنگین کنی ببینی ارزششو داره؟اعصاب و روح و روانتو بدی واسه بدست اوردن اینا که حتی بلد هم نیستن پسرای ایرانی. ترجیح دادم حتی به رابطه فکزم نکنم که بهم فشار نیاد. خداروشکر مشکلی نیست و راضی ام

۳۰ سال به خدا سنی نیست  برو تفریح بگرد یا کلاسای مختلف برو ک  پر انرژی باشی شاد باشی به ا ...

نه عزیزم من منظورم این نبود که سنمون بالاست من منظورم نیاز عاطفی بود فقط نه اینکه بگم سنمون بالاست و غم باد بگیرم ۵۰ سالمم بشه از این افکار و اخلاقا ندارم موضوع من فقط نیاز عاطفیه نه سن

چون معمولا تو سنین ۲۰ تا ۲۷_۲۸ سالگی این مسائل خیلی مطرح نیست بخاطر همون گفتم ۳۰ به بالا

کاش میشد بشی🖤💔