2777
2789

امروزباجناق برادرم فوت کردن تو یه شهرستان دیگه بعد بردارشوهرم زنگ زد بیا بریم از برادرزنت عیبه. شوهرم برگشت برادرمو فحشش داد جلوی من. بعد قطع تلفن باشوهرم. دعوام شد. میگه برادرت یه روزنگهت نمیداره چراطرفداریشو کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ما کمکی بر نمیاد

فکر نکنم از خودت هم کاری بربیاد چون مشخصه شوهرت تربیت نداره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

والا کلا ک نمیشه گفت چه بحثایی قبلا داشتید ولی کلا وقتی کسی به رحمت خدا میره هم شرعا وهم عرفا وظیفه هست توی تشیع جنازه و کفن ودفنش شرکت کرد ربطی ب اختلافات نداره.دیگه حالا شاید هیچ برادری نتونه خواهرش نگه داره نمیشه ک توی مراسمای اقوام شرکت نکرد