2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محرک بهم میده ولی هرماه که اقدام میکنم باردار نمیشم چون مشکل آزاد سازی تخمک دارم😮‍💨🤦‍♀️

من تجربه ای ندارم واسه همین میپرسم ، چطور متوجه شدید آزادسازی مشکله؟!

من تجربه ای ندارم واسه همین میپرسم ، چطور متوجه شدید آزادسازی مشکله؟!

به خاطر اینکه اگه آزاد شده بود باردار میشدم از طریق سونوی واژینال متوجه میشن من امروز رفتم سنو واژینال الان زیر دلم درد میکنه🤕 ما زنا واقعا بدبختیم🤦‍♀️😮‍💨

به خاطر اینکه اگه آزاد شده بود باردار میشدم از طریق سونوی واژینال متوجه میشن من امروز رفتم سنو واژین ...

واقعا دردسرمون زیاده 🥹من با اینکه دو ماهه اقدام میکنم ولی همین دوماه فهمیدم اصلا صبور نیستم 🥲یا شایدم بخاطر اینکه بهم گفتن مشکلی نیست ناراحت میشم وقتی نمیشه 

ماه اول ۱۰ روز عقب انداختم ، این ماه امروز موعدم بود نشدم ، همینجوری بی بی چک زدم‌منفی منفی بدون هاله بود البته به همسرمم گفته بودم حس میکنم خبری نیست 🥲

به خاطر اینکه اگه آزاد شده بود باردار میشدم از طریق سونوی واژینال متوجه میشن من امروز رفتم سنو واژین ...

دکتر به من گفت روز ۱۷ یا۱۸ سیکل برو سونو اگر فولیکول نباشن یعنی آزاد شدن . واژینال نگفت  

همسرتونم چکاپ شدن ؟!  اخه دکتر من همون اول گفت آزمایش اسپرم بده که نسبتا خوب بود ولی عال ...

بله.

من متوجه شدم تا روزی که خدا نخواد واقعا نمیشه بچه دار شد. امیدوارم خدا به همه منتظرا نی نی های سالم و صالح و عاقبت بخیر بده به ما هم بده.