2777
2789

بعد ده روز موقع  خوردن حالت تهوع داره    البته  این چند روز خیلی خیلی کم خوری کرده و میگه حالت تهوع دارم

عزیزم اثرات بیهوشیه طبیعیه ولی سعی کن غذای سنگین بش ندی.سوپ و اینا بش بده...بستنی بده بخوره ایشالله زودی خوب بشه❤️ولی بازم اگه نگرانید ی سر ببریدش دکتر ک‌خیالتون راحت بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداروشکر بچه ات صحیح و سالمه حتما اثرات بیهوشیه. بچه ی من که زیر عمل بیرون نیومد خدا لعنت کنه ...

یا خدا😢😢😢😢

عمل لوزه؟؟؟؟؟

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
بله🥲🥲🥲

آخه چرا عمل لوزه مگه چی داره

قضیه مال چندسال پیشه؟؟؟؟؟

چیکار کرده بود دکتر که اینجور شد بچه ات؟؟؟چه اشتباهی کرده بود

کدوم شهری اسم دکترشو بگو دیگه کسی نره پیشش ثواب داره خدا خیرت بده

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

دختر من سه سال و نیم بود عمل شد قشنگ دو هفته روزگارمون سیاه بود غذا نمی خورد حتی بستنی .باالتماس دو قاشق چایخوری ماست می خورد یا یکم اب میوه طبیعی همشم می گفت گوشم درد می کنه .غذا هم  میدادم بالا میاورد ولی بعد خوب شد راحت شد بچه م همش سر ما خورده بود و عفونت گوش داشت قبلش

دختر من سه سال و نیم بود عمل شد قشنگ دو هفته روزگارمون سیاه بود غذا نمی خورد حتی بستنی .باالتماس دو ...

آها  پس طبیعیه  این حالت تهوع ها   بچم خیلی کمبود وزن داشت حالا هم دیگه جون نداره