2777
2789
عنوان

پاره شدن کیسه اب

266 بازدید | 11 پست

سلام مامانا کیسه اب اگه کلش یهو پاره بشه بعدش خون ابه میاد؟

گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم

آره

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
آره

امکان نداره بدون خون ابه باشه؟

گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشستی تاپیک میزنی ؟سریع برو بیمارستان بزا 

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

کیسه آب مامانم پاره شد ...خیلی خطرناکه بچه آسیب میبینه...چون بچه داخل اون مایع تو شکم بدون اکسیژنت زندگی میکنه با ی بند ناف همین ک پاره بشه باید بری یاسزارین باطبیعی

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

امکان نداره بدون خون ابه باشه؟

کل فرایند دنیا اومدن بچه خون و خونابه ازت میاد 

ی آب گرم میاد خون نمیاد خون مال بعد زایمانه نری بچت خفه میشه دورازجونش آبجیم نمیتونست نفس بکشه اولاش چون اون مایع رفته بود توبینیش اگ اینطوری شدی برو بیمارستان وگرنه قیدبچتو بزن حتمن ی چیز سنگین بلندکردی 

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

من جفت بچه هام کیسه ابم پاره شد اگه خونم داری بالافاصله برو برای زایمان چون زایمانت به شدت نزدیکه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
من جفت بچه هام کیسه ابم پاره شد اگه خونم داری بالافاصله برو برای زایمان چون زایمانت به شدت نزدیکه

ن عزیزم موقع ادرار حس کردم بیشتراز همیشس ترسیدم ولی بعدش دیگ یک قطره هم نیومد 

سزارین هم هستم