2777
2789

سلام دوستان 

من اینجا هر بار تایپیک ختم و صلوات گداشتم توی بیشتر مواقع جواب دیدم از همتون خواهش میکنم این بارم توی ختمم شرکت کنید حال روحیم خیلی خیلی بده دلم خیلی گزفته شاید به خاطر نفس حق شما دوستان این بارم حاجت بگیرم خیلی حالم بده به خدا الانم بغض گرفتتم اشک تو چشام جمع شده گره ای که توی کارم افتاده حل نمیشه دعا کنید به مراد دلم بزسم من به قول گفتنی پای خواستم وایسادم و حرفامم با خدا زدم که اگه مصلحتتم نیس بهم بده یه بار طعم رسیدنو بچشم دوستان تو رو خدا بی تفاوت رد نشید 😭😭😭😭😭

ختمم ۵۳۰تا صلوات خاصه از طرف مولام صاحب الزمان اقا امام حسین و علمدار دشت کربلا به بی بی جانم فاطمه زهرا ❤

بی بی جان امیدم به شماست صمانم بشو😭😭😭

دوستان یه دونه صلواتم واسه من با ارزشه الهی که به حق خون گلوی علی اصعر به حق دو دست بریده ابولفصل العباس هرکی واسه من دعا کرد بی بی جانم صامن حاجتش بشه 

مهلت ختمم تا اخر هفته هست 

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش متن صلواتشون رو اینجا میذاشتید،هرکی میومد میخوند

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

به نیت ۵ تن،۵ مرتبه میخونم،ان شاءالله که حاجتروا و عاقبت بخیر باشید🤲🌱

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
التماس دعا واسه پسر عموم بابام بیمارستانه حالش خوب نیست 🥺❤۵تا

الهی که خدا لباس عافیت تنشون کنه

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
کاش متن صلواتشون رو اینجا میذاشتید،هرکی میومد میخوند

چشم عزیزم الان میزارم

چشم عزیزم الان میزارم

چشمتون منور به ضریح شش گوشه ابا عبدالله خواهرم💚

چشمتون منور به صریح شش گوشه ابا عبدالله خواهرم💚

فدای تو بشم تو رو خدا دعام کن اشکام بند نمیاد بعصم گرفته خیلی دلم گرفته😭😭😭

به نیت ۵ تن،۵ مرتبه میخونم،ان شاءالله که حاجتروا و عاقبت بخیر باشید🤲🌱

ممنونم حاجت روا

فدای تو بشم تو رو خدا دعام کن اشکام بند نمیاد بعصم گرفته خیلی دلم گرفته😭😭😭

زنده باشی الهی،چشم گلم،به شرط لیاقت دعاگو هستم.

به نیت آرامشتون آیة الکرسی میخونم💚🤲

@ملوسکتونم1  

@دردونمه  

@فکرزیبا  

@قدرتمندترینم۲  

اجیا بفرمایید ختم صلوات 

دوستاتونم تگ کنید اجیا