2777
2789

رشته ی دبیرستانت چیه؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

نه عزیزم 

کلا رشته اشباعیه مثل خیلی از رشته ها 

ولی اگه تلاش زیادی داشته باشی کلا لنگ نمیمونی 

تو هررشته ای تلاش فوق العاده داشته باشی موفق میشی 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربی

میتونی از پسش بربیای تو دانشگاه...باید تلاشتو بکنی تا حقوق خوب داشته باشی

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

فقط اعصاب خوردی داره چیه 

آره رشته ی پر استرسیه شغلشم همینطور من رشته م حسابداریه

چرا آخه ؟!،شما خودتون خوندین؟!

نه کارشناسی

شکر خوبه در حدی که فقط تا وسط برج دارم آخر برج پول ندارم

ولی دوستم آرایشگر شده ، پنج نفر زیر دستش کار میکنن 

ماشین شاسی بلند خریده . 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

من همه اطرافیانم حسابداری خوندن.سه تا از دایی هام حسابداری خوندن الانم هر سه تاشون کارمند بانکن. بابای منم مدیریت خونده کارمند بانکه!حتی دوست من سه تا خواهرن هر سه تا حسابداری خوندن و دوتاشون تو بانک مشغول به کارن و بدون پارتی همشون مشغول به کار شدن😁تازه فامیل دورمونم کاردانی حسابداری خونده الان تو شرکت مشغول به کاره.حسابداری عالیه عزیزم به اینکه اشباع شده و اینا گوش نکن بازار کارش مثل پرستاریه همه شرکتا نیاز دارن به حسابداری!

نه کارشناسی شکر خوبه در حدی که فقط تا وسط برج دارم آخر برج پول ندارم ولی دوستم آرایشگر شده ، پنج ن ...

بله از درآمد آرایشگر ها اطلاع دارم 😅زندگی آنچنانی و خوب .....